HVAD ER CLUB RUNNING?

Club Running26 er et eksklusivt netværk for ledere, der har fokus på motiverende og varieret løbe- og cykeltræning året rundt.

Som medlem får du mulighed for samtidig at pleje både din løbeform og dit professionelle netværk. Vi tilbyder dig at optimere den tid du bruger på at motionere – ved at lade den foregå i et inspirerende og uformelt netværk under lederskab af faglige dygtige trænere og med ligesindede medlemmer ved din side. Samtidig har du adgang til personlig træningsvejledning og mange andre sundheds- og performance-relaterede ydelser.

MADE BY RUNNING26

Club Running26 fasciliteres af Running26’s trænere, der har mangeårig erfaring med fascilitering af træningsrelaterede netværksaktiviteter.

TRÆNINGEN

Som medlem af klubben får du inspirerende og varieret træning to gange om ugen. Alle kan være med uanset niveau. Vi differentierer træningen så alle udfordres på et passende niveau, men samtidig med fokus på at gruppen træner sammen. Udgangspunktet vil derfor typisk være intervaller i forskellige mere eller mindre kreative variationer, ligesom teknik- og styrketræning inddrages.

Vi afholder jævnligt tema-træninger, hvor vi twister den klassiske løbetræning. F.eks. har vi afholdt biathlon-mesterskaber (”løbe-skydning”), orienteringsløb mm.

Vi har vores eget klubhus i Charlottenlund Slotshave, du som medlem har fri adgang til. Her kan der hygges før og efter træning, der er diverse træningsredskaber til fri afbenyttelse og der er mulighed for omklædning og bad.

HVOR OG HVORNÅR

Fællestræning foregår hver onsdag kl 17.30 fra Klubhuset i Charlottenlund Slotshave og hver lørdag kl. 8:00 fra Fortunporten ved Dyrehaven. Det forekommer at onsdags-træningen starter hos et medlems virksomhed, typisk i forbindelse med et foredrag/workshop, og lørdags-træningen foregår når muligt fra et medlems private residens, hvor der efterfølgende bydes på lidt let til maven og ganen, samt uformel hygge. Det er frivilligt at være vært.

HVAD MEDLEMMERNE SYNES

TRÆNERE

BJARKE KOBBERØ

kobberoe@running26.dk

+45 61 79 74 77

ANDERS LØVGREEN

loevgreen@running26.dk

+45 61 27 69 89

MORTEN OLESEN

olesen@running26.dk

+45 27 63 53 41

LOUISE ALBERTSEN

METTE GRYDEHØJ

LINE SØDERLUND

ANDRE FORDELE

Udover træningen får du som medlem også adgang til foredrag, klubtøj, rabatter, prioriteret adgang til behandling og mange andre spændende tilbud og muligheder. Klubben har en lukket Facebook-gruppe, hvor det er muligt at interagere med de andre medlemmer, dele oplevelser, koordinere fælles løbeture udover de faste fællestræninger med meget mere.

MEDLEMSKABER

Vælg det medlemskab, der passer bedst til dig. Alle priser er eks. moms.

  NETVÆRK

  • Fællestræninger

  • Foredrag

  • Eksklusive arrangementer og rabatter

  • Club-trøje (kun ved årligt abonnement)

  5.400 kr. pr. år

  Kan også købes kvartalsvis.

  I så fald er prisen 1.600 kr. pr. kvartal.

  Pris er ekskl. moms.

  PLATIN

  • Fællestræninger

  • Foredrag

  • Eksklusive arrangementer og ekstra gode rabatter

  • Club-trøje

  • Ubegrænset personlig træningsvejledning

  • 1 Hechmann løbetest

  • Rabat på alle XTERRA-stævner

  • 20% rabat på ernæringsvejledning

  12.000 kr. pr. år

  Pris er ekskl. moms.

  ANSØG OM MEDLEMSKAB

  Er du interesseret, så skriv til os og ansøg om at blive medlem af Club Running26.

   

  TILMELDING / KONTAKT

  Har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte os:

   

  Bjarke Kobberø. Tlf: 6179 7477. kobberoe@running26.dk.

  KONTAKT RUNNING26

  Adresse

  Jægersborg Allé 1E
  Bilharziosebygningen

  2920 Charlottenlund

  Åbningstider

  Man – fre kl. 9-15

  Telefon

  6179 7477

  Email

  info@running26.dk