Hos Running26 er vi både stolte og meget begejstrede for sammen med Marienlyst Strandhotel at kunne levere helt unikke oplevelser og aktiviteter til konferenceophold og mødedage.

Med Strandhotellets fysiske rammer og helt fantastiske lokation i unik og mangfoldig natur er udgangspunktet perfekt for berigende aktiviteter under og efter de typisk mere stillesiddende og arbejdsrelaterede gøremål, både for det enkelte individ og for gruppen som helhed.

Hos Running26 har vi mange års erfaring med at bruge fysisk aktivitet som katalysator for at knytte stærkere relationer mellem folk, samt at bringe ekstra energi og overskud ind i hverdagen – og dermed højne både kvaliteten og udbyttet af de timer, der f.eks. er afsat til ophold på hotellet.

I nedenstående video får du en kort introduktion til de muligheder, vi tilbyder sammen med Marienlyst Strandhotel. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere og tage en uforpligtende snak om de muligheder, vi kan skræddersy til jer.

VÆRDIEN AF TOTALLØSNINGEN

Hør her om værdien ved at skabe større overskud til både den enkelte deltager og jer som gruppe, ved brug af både spændende, sjove, gennemtestede og anderledes aktiviteter til jeres virksomhedskonference.

Vi garanterer en masse god energi, og oplevelser I vil tænke tilbage på med glæde. Uanset om I ønsker sved på panden, eller ’blot’ et fysisk eller mentalt break, har vi en bred pallette af muligheder, der kan tilpasses jeres behov, ønsker, gruppestørrelse og -sammensætning mm.

Se mere i denne video om effekterne ved at kombinere et konferenceophold for din virksomhed med aktiviteter understøttet af Running26’s værktøjer og erfaringer.

MULIGHEDERNE

Running26 inviterer sammen med Marienlyst Strandhotel som beskrevet til en lang række forskellige aktiviteter, som I har mulighed for at benytte jer af under jeres konferenceophold. Både selve strandhotellet og omgivelserne er i vores øjne det perfekte udgangspunkt for alt det vi gerne vil levere med vores aktiviteter, både som tidligere beskrevet og som ligeledes foldet ud i denne video.

LOKATIONEN

Hos Running26 elsker vi især at bruge naturen til at skabe rum til afstressning, genopfyldning af mental og fysisk energi og ikke mindst til at styrke de menneskelige relationer. Vi er meget begejstrede for Marienlyst som samarbejdspartner, da naturen rundt omkring Strandhotellet er helt fantastisk, og byder på et hav af forskellige muligheder. Det kan ikke beskrives med skrevne ord, så se og hør mere om dette i denne video.

DIALOGEN

For os er det et kardinalpunkt, at alt vi leverer er skræddersyet til den enkelte. Vi tror ikke på ”one size fits all” og alle aktiviteter planlægges derfor med afsæt i en indledende dialog og forventningsafstemning med den enkelte kunder. Vi har selvfølgelig en lang række redskaber og muligheder, vi ved fungerer rigtig godt for de fleste, men vi stræber altid efter at levere det ekstra personlige touch, der gør udbyttet og oplevelsen både optimal og mindeværdig.

KONTAKTOPLYSNINGER

Camilla Buch: +4529904879 / camilla@running26.dk

KONTAKT RUNNING26

Adresse

Jægersborg Allé 1E
Bilharziosebygningen

2920 Charlottenlund

Åbningstider

Man – fre kl. 9-15

Telefon

6179 7477

Email

info@running26.dk