Slide TALLET 26, står for det vi stræber efter - hver dag!

VORES LEDETRÅDE

De fire ledetråde nedenfor er vigtige i vores daglige arbejde på tværs af forretningen i Running26. Derudover holder vi skarpt fokus på tallet 26, som for os har mere end én betydning. For det første er der 26 miles på et marathon, hvilket var det sportslige mål for vores aller første relationsforløb tilbage i 2007.

Derudover er 26 et udtryk for de to ekstra timer i døgnet, vi alle sammen godt kunne bruge. De to timer, der gør os i stand til at slappe af, være i balance og præstere optimalt i alle situationer. 26 er sammen med vores ledetråde, en rettesnor for os selv, som vi samtidig forsøger at give videre. I vores produkter, i vores møde med omverdenen og internt i virksomheden prøver vi altid at give udtryk for, hvordan livet med to ekstra timer i døgnet ser ud.

Med to timer ekstra er der plads til at forberede sig ordentligt. Til at levere kvalitet hver gang, tid til at se folk i øjnene og til at vise oprigtig interesse for de mennesker, vi står overfor. Vi arbejder alle dagligt med at styrke relationer og det gælder uanset om det er vores største kunde eller vores mindste leverandør.

Ledetråde
Ledetråde
Ledetråde
Ledetråde

R26 Ånden

I Running26 skal der principielt være plads til lige så mange måder at vise ’den rette ånd’ på, som vi er mennesker. Overskuddet skinner kun igennem, hvis det finder et personligt udtryk hos os hver især. Det betyder langt fra, at alle har det, der skal til at blive en ægte 26’er. Men det betyder, at vi skal være åbne over for, at overskud, åbenhed, engagement, fightervilje og alt det, det i øvrigt kræver, kan findes i rigtig mange afskygninger.

 

Hvad er R26 ånden?

R26 Ånden er den grundsten Running26 er bygget på. De værdier der kendetegner os, når vi er bedst og den adfærd vi ved skaber de bedste kundeoplevelser.

 

Hvorfor er R26 ånden vigtig?

Det er centralt at kunne blive ved med at skabe gode kundeoplevelser og differentiere os fra konkurrenterne. Det er åndens formål. Uden den ingen R26.

 

Hvordan lever / leverer man R26 ånden?

R26 ånden består af fire værdier, samt tilhørende beskrivelser af den adfærd der er koblet til hver af disse værdier.

Hvis vi husker disse værdier og tilstræber at leve efter dem og den adfærd der knytter sig hertil, vil vi levere den rette R26 ånd.