Slide AKTIVE PAUSER

ENERGIFYLDTE PITSTOPS

Har I netop sammensat et nyt team af medarbejdere, skal I tættere på hinanden eller er det bare tid til forandring?

Vi kan booste jeres møde og skabe de helt rigtige forudsætninger for at det efterfølgende indhold lagres optimalt.

Samtale kort
En god icebreaker til teambuilding og Team Days

MEET N' GREET

Start dagen med en MEET N’ GREET, hvor I både kommer tættere på hinanden på en sjov måde, samtidig med at dagens tema bliver slået an. En icebreaker hvor man både bliver set og hørt – og en snak om hvordan det kan have indflydelse på arbejdsdagen at man skræller et lag af hinanden sammen.
En aktivitet hvor udbyttet vil være indsigt i hinanden – både med sjove informationer om hinanden, men også med formålet at give en dybere forståelse for hinandens ageren og valg i hverdagen. I 2 forskellige omgange motiveres og understøttes gruppens dialog, med spørgsmål og udsagn, som både er overraskende, sjove og til tider udfordrende.
Aktiviteten giver et optimalt fundament for at skabe nye relationer, at udbygge eksisterende og katalyserer lysten til at fortsætte dialogen, når dagen lakker mod enden.

PROCESØVELSE

Opgaven består i at bygge en helikopterplatform sammen (alternativ en anden model). Der skal afholdes budgetmøder, indkøbsprocesser og koordineringsmøder for at nå i mål med et produkt som byggeteknisk, arkitektonisk og økonomisk står i mål med kravspecifikationen.
2 timer – max 30 deltagere

BRAIN BOOST

Når vi skal prøve noget, som ligger langt fra vores normale bevægelsesmønster, så føler mange, at de kommer på usikker grund.

Men dans, sang, bevægelse og musik kan netop samle et team på en helt speciel måde. Ingen skal stå alene, men alle skal arbejde sammen for at projektet lykkes.

KORSANG

Stemmen er et billede på din sindstilstand. Med de rette værktøjer er du i stand til at kontrollere stemmen – og ikke lade den styre dig. At bruge stemmen i en gruppe er en stærk og givende oplevelse. Vi vil introducere jer for kunsten at synge sammen, rytme, balance og gruppedynamik. I sidste ende resulterer arbejdet i en minikor-koncert. Vi kan også arbejde med et mix af stomp eller måske er I mere til at blive overraskede med et “silent disco” inden, under eller efter jeres middag.

PARKOUR

Forskning viser, at man har en øget evne til at fokusere og koncentrere sig efter et aktivt break. Ved at arbejde med nye bevægelsesmønstre og koordination af arme og ben, kan man øge den kreative tankegang ved det rette spændingsniveau. Prøv eksempelvis en parkour session midt på dagen i forbindelse med gruppearbejde og ideudvikling. En introduktion til parkour er sjovt for alle, fordi det handler om at bevæge sig og se omgivelserne på en ny måde.

easymove

En app-baseret platform som booster fællesskab og arbejdsglæde gennem holdkonkurrencer bygget på mikro-aktiviteter. Oplagt til konferencer, hvor der ønskes fokus på fællesskab, sjov og energifyldte mødedage – i en uformel ramme. De mange små udfordringer kan sættes i spil på utallige måder, men med samme formål: At skabe små lommer til optankning af energi/velvære i løbet af en arbejdsdag, mødedag eller konference.

Når vi planlægger et teamevent fokuserer vi på:

At aktiviteterne er inkluderende for alle og indeholder elementer der gør, at man får lyst til at fortsætte dialogen når dagen slutter.
At indholdet gerne må gerne have en kobling til arbejdsdagen, så disse opleves i en anderledes og sjov indpakning og kontekst.
At indhold og aktivitet aldrig bliver en hyldevare og at aktiviteterne bliver en katalysator for at komme tættere på hinanden.
At lade os inspirere af omgivelserne og bruge naturen som ramme og rum for genopfyldning af energi.

Send os en forespørgsel til os med det samme.