Slide TIL KAMP MOD BØRNE HJERNECANCER BHCF & CC

Samarbejde med BHCF

Kræft er den største sygdomsrelaterede årsag til, at børn over 1 år dør i Danmark, og deraf er der flest børn, der dør af hjernekræft. Børne Hjernecancer Fonden blev stiftet for at finde helbredende behandlinger til de børn, der hvert år rammes af en form for hjernekræft. I 2013 stiftede Anette Overby BHCF efter på tragisk vis at have mistet deres datter til sygdommen. Siden da har BHCF med Anette i spidsen indsamlet flere millioner kroner i troen på at finde en kur til sygdommen. Der i blandt finansierer etableringen af den nationale biobank for børn med hjernetumorer over en 5-årig periode med en årlig betaling på 1.940.000 kr.

Med 20 års erfaring i at facilitere, udvikle og deltage i netværksaktiviteter med sport, som omdrejningspunkt, har vi efterhånden set og prøvet det meste. Alligevel er vores partnerskab med BHCF & Cycling Challenge som fundraiser for BHCF, og deltagelse i netværket lykkedes med at overraske os særdeles positivt, på en lang række parametre. ⁣

Kombinationen af en meget relevant og meningsfuld sag, helt utroligt dedikerede og engagerede deltagere, fantastisk fede, gennemførte og hyggelige events, et meget professionelt koncept, stærkt brand, og så et digitalt ben, med egenudviklet indsamlings – og community app, gør Cycling Challenge til et partnerskab, hvor vi ikke bare deltager som leverandør. ⁣

Vi er en integreret del af programmet, både som ryttere, og med ønsket, og fokus på at fundraise og skabe opmærksomhed, omkring den fantastisk vigtige sag, om at finde en kur mod børne hjernecancer

CHARITY WALK - En familiedyst I efterårsferien

VÆR MED TIL AT BYGGE EN BIOBANK

Børne Hjernecancer Fonden er en velgørenhedsorganisation, der støtter forskning i hjernekræft hos børn i håbet om, at alle børn med hjernekræft en dag kan helbredes.

Dit bidrag er afgørende for, at danske læger kan sikre sig ny og vigtig forskning via en national biobank, som analyserer vævsprøver fra børn med hjernekræft.

 

ET DIGITALT FAMILIESPIL

I hele uge 42 vil adgangen til spillet være åbent, så I selv kan vælge hvornår I vil aktivere jeres tur. I downloader appen på jeres smartphone og starter spillet, uanset hvor I befinder jer.

Spillet indeholder 30 spørgsmål og opgaver, men I vælger selv om I vil gennemføre hele turen på 5 km, eller en kortere distance. Hver opgave åbner automatisk, når I har tilbagelagt en distance på ca. 150 m, da spillet aktiveres af et odometer.

Spillet er 100% digitalt, men indholdet varierer i udseende og form. I skal svare på spørgsmål, tage billeder, være kreative og nysgerrige. I har nemlig også mulighed for at samle point undervejs og deltage i lodtrækningen om et gavekort.

KØB ADGANG TIL SPILLET

For at få adgang til spillet, skal I som familie tegne et årsmedlemskab* til Børne Hjernecancer Fonden.

Når I har gennemført betalingen, har vi samtidig registreret jer som deltagere i årets Familiedyst, og I vil modtage jeres spilguide på mail fredag d. 14. oktober,

 

Spillet er aktivt i perioden:

Lørdag d. 15/10 kl. 8:00 – Søndag d. 23/10 kl. 14:00

 

Alle indtægter fra FAMILIEDYSTEN 2022 går ubeskåret til fondens arbejde med Biobanken.

Herefter vil vinderne af spillet blive trukket og annonceret på Facebook & Instagram hurtigst muligt.

 

*Som medlem støtter du fast med 250 kr. om året, og medlemskabet fortsætter indtil det bliver opsagt. Din støtte som medlem går ubeskåret til forskning i hjernekræft, der rammer børn. Tak for din støtte.

FAMILY STAY

Marienlyst Strandhotel har været så fantastiske at sponsorerer et Family Stay for vinderen af FAMILIEDYSTEN.

Gavekortet gælder for en hel familie med 2 voksne og 3 børn. Gavekortet er gældende fra søndag til torsdag og i alle skolens ferier.

Voksne og børn over 16 år har adgang til strandspa. I alle ferier har vi et fantastisk program for børn med bla. SUP, saunagus, yoga, bålhygge, konkurrencer, beach volley  og meget mere.

Gavekortet kan ikke byttes til kontanter.