Slide Træningsoptimering og kostvejledning CYCLING CHALLENGE

FIT FOR FIGHT I CYCLING CHALLENGE

For dig som ønsker et bredere performance- og livsstilsfokus

Cycling Challenge handler for de fleste af os om kombinationen af et godt netværk, at få cyklet så meget som muligt, og så i øvrigt at få en masse dejlige oplevelser. Nogle af jer er erfarne cyklister, andre i mindre grad. Nogle har fokus på performance og watt, andre på det sociale og hyggen, og de fleste i en god kombination.

I Running26 har vi gennem de seneste 20 år vejledt tusindvis af mennesker. Både dem som har haft et brændende ønske om at præstere sportsligt, men også dem som har haft behov for at revidere vaner og tankemønstre med henblik på at få en sundere, mere energifyldt hverdag. I årets Cycling Challenge sæson vil vi derfor inkludere elementer der repræsenterer vores erfaringer indenfor dette område.

Vi vil gerne introducere dig til en række muligheder i Cycling Challenge, som har til hensigt at gøre dig så klar som mulig til opstart, og i øvrigt ”fit for fight” undervejs. Konkret består mulighederne af en række individuelt tilpassede tilkøbsmuligheder, som vi håber, vil give ekstra motivation, for de af jer som ønsker et bredere performance og livsstils-fokus, sideløbende med netværkets eksisterende træningstilbud.

FØRSTE "FIX" ER NÆSTEN GRATIS - Book en gratis vejledningssamtale

I første omgang er vores anbefaling, at du booker en afklarende opstartssamtale med vores dygtige og erfarne rådgiver og cheftræner Bjarke Kobberø. Denne opstartssamtale koster normalt 1000 kr., men som Cycling Challenge deltager får du samtalen GRATIS.

De fleste mennesker stiller for store krav til sig selv, og finder det ofte svært at opnå sine mål. Med et skræddersyet forløb kan du sammen med din coach finde dine styrker og svagheder og lave en plan for din udvikling uanset hvilket fokus der skal til.

Bjarke kan efter samtalen vejlede dig til, hvilke muligheder der kunne være ideelle for dig. Det kan være tilkøb af forskellige typer af skræddersyede forløb, som træningsvejledning i form af 1:1 træning, personlige træningsprogrammer osv. Det kan også være, at udgangspunktet for dig er en revidering af dine kostvaner med henblik på at få en sundere, mere energifyldt hverdag. Her vil det være vores samarbejdspartner og ernæringsekspert Martin Kreutzer som vejleder dig.

VORES COACHES

Bjarke Kobberø er cheftræner og partner i Running26 – og i det hele taget vores orakel indenfor træningsvejledning og livsstilscoaching. Bjarke har en bred viden og solid erfaring indenfor alle områder af fysisk præstationsevne og varetager  vores løbenetværk og testcenter. Med og uden kunder, får han tilbagelagt flere kilometer i løbeskoene hver uge end de fleste andre. Bjarke foretager alle opstartssamtaler og kan vejlede dig til det helt rette forløb og coaches.

Vores mangeårige samarbejdspartner Martin Kreutzer, er frem for alt en topengageret livsstilscoach. I de seneste mange år har han gjort en dyd ud af at kommunikere opskriften på det sunde, energifyldte liv på flest mulige platforme. I dag hører han til en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil. Sammen med Martin, tilbyder vi dig muligheden for at få professionel sparring omkring præstationsfremmende ernæring, søvn og stressregulering.

 

Du er velkommen til at kontakt Bjarke for mere information.