Slide Cycling Challenge Pedaler, netværk og fundraising

EKSKLUSIVT NETVÆRK FOR CYKLENDE ERHVERVSLEDERE

TIL FORDEL FOR BØRNE HJERNECANCER FONDEN

Cycling Challenge er et lukket netværk af erhvervsledere, der cykler til fordel for Børne Hjernecancer Fonden (BHCF). Deltagerne indsamler midler og agerer samtidig som ambassadører og aktive støtter. BHCF støtter Rigshospitalets nyetablerede forsknings- og behandlingscenter for børn med hjernekræft. Centeret bliver en del af det nye børnehospital, der forventes at stå klar i 2024. Målet er, at sikre overlevelse for de børn der hvert år verden over får konstateret en hjernetumorDu kan læse mere om BHCF her.

Cycling Challenge er et program med ugentlige fællestræninger og en årlige rejse til udlandet , som udgør kulminationen på trænings forberedelserne. Undervejs i forløbet er der en række fælles arrangementer og netværksmiddage. Hvert hold består af 10-12 ryttere – heraf én kaptajn som sætter sit hold. Holdkaptajnens fornemmeste opgave er at holde styr på sit hold, som sikrer indsamlingen og støtter Børne Hjernecancer Fonden – og måske endda lede holdet til sejr.

Hver sæson afsluttes med en sidste netværksmiddag som markerer afslutningen på hovedsæsonen og der sluttes af med et brag af en fest for deltagerne plus deres partnere. Det er her vi kårer vinderholdet af årets Cycling Challenge og afslører indsamlingsresultatet til Børne Hjernecancer Fonden.

Hvis du er interesseret i en plads, og har lyst til at bidrage til indsamlingen til Børne Hjernecancer Fonden, er du velkommen til at kontakte os.

“I Nordic Solar støtter vi meget gerne Børne Hjernecancer Fonden, og Rigshospitalets nyetablerede forskning- og behandling af børn med hjernekræft. Jeg har selv været tæt på en familie med et barn med denne forfærdelige sygdom, og ved hvor meget støtten betyder.”

CEO Nikolaj Holtet Hoff

EN HOLDINDSATS

Som ambassadør i Cycling Challenge, er man med til at støtte Børne Hjernecancer Fonden (BHCF) gennem sit holds og gruppens fundraising aktiviteter. Det kan være i form af salg af sponsorater, egne indsamlinger, kontakter til fonde eller andre initiativer. Deltagergebyret for Cycling Challenge dækker kun de faktiske udgifter i programmet, så overskuddet til Børne Hjernecancer Fonden kommer fra deltagernes initiativer til indsamling.

 

Som noget helt nyt, har vi i 2023 sæsonen lanceret en ny måde at arbejde sammen på tværs af Cycling Challenge holdene. Internt i netværket indgår deltagerne frivilligt i arbejdsgrupper med forskelligt fokus. På den måde kan vi maksimere indsamlingen og kendskabet til BHCF, ved i højere grad at udnytte de mange stærke kompetencer blandt deltagerne. Vi tror også på, at dette vil skabe et endnu stærkere socialt fællesskab på tværs. 

“Fantastisk cykelnetværksprogram med det bedste formål. I løbet af de næsten 10 år med Cycling Challenge, er der opstået mange nære relationer og venskaber på cyklen”

Skipper, Team TechStation

TRÆNINGSKONCEPTET

Træningen tilrettelægges af Running26 i samarbejde med professionnel 6-dages rytter Marc Hester og tidligere landsholdsrytter Jan Høegh.

Udover fokus på sikkerhed og teknik, vil træningen følge en tematisering og progression frem mod Mallorca i oktober 2023. Det betyder at mødested kan skifte og træningstid variere, så man får de mest optimale og effektive træningspas. Når vi starter ud på landevejen, bliver det med en test, så det er motiverende at følge sin individuelle udvikling. Testen udføres udendørs. 

Hver onsdag er der mulighed for at køre på 3 forskellige hold. Marcs hold har fokus på lidt højere intensitet og intervaller. Jan varetager et hold for dem der har mere fokus på fællesskabet, og i mindre grad er ude efter blodsmag og intervaller. Mellem Holdet varetages af instruktører fra Running26.  For alle holds vedkommende garanteres sved på panden, høj puls og hyggelige timer. Som udgangspunkt starter og slutter alle hold samme sted, så man kan følge op på dagens træning sammen, samt møde hinanden på tværs af holdene. 

Gravel Sæsonen løber fra november til marts. Her gælder det om at holde formen ved lige hen over vinteren, så man er topklar, når landevejs sæsonen igen starter. Deltagerne koordinerer selv cykelture i løbet af ugen via den fælles Cycling Challenge Whatsapp. Der er også mulighed for at deltage i gratis gravel træning (onsdage og lørdage) med fællesskabet i Copenhagen Dirt Collective fra Copenhagen Cycling Club, hvor Running26 er Adventure Travel Partner.

Udover træningen, arrangeres der gravel ture til Marokko og Tisvilde, som alle CC deltagere kan tilkøbe. 

Vi kårer gravel- konge/-dronning i forbindelse med næste sæsons velkomstmiddag i 2024.

“Et netværk i særklasse!””

RIDING FOR A CURE

Udover fantastiske timer brugt i sadlen, gode ben og godt sammenhold samt mulighed for faglig sparring, så er formålet med Cycling Challenge at fundraise til BHCF og agere som ambassadører. Ingen hold uden konkurrencer, så udover at konkurrere på antal kilometer og tider, så er konkurrencen også full-on når det kommer til at rejse penge til det gode formål. Alle beløb er velkomne, ingen er for store eller for små.

BHCF indsamler midler til den medicinske forskning for dermed at sikre en forskningsindsats, som har vist sig særdeles effektiv i behandlingen af andre kræfttyper hos børn, og en af de vigtigste indsamlingsaktiviteter er Cycling Challenge og de dedikerede medlemmer af netværket.

Ønsker du/jeres virksomhed at donere og støtte op om det gode arbejde BHCF laver, kan I rette henvendelse direkte til info@boernehjernecancer.dk

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at blive en del af Cycling Challenge, eller vil I som virksomhed gerne støtte det gode arbejde ?