Slide Cycling Challenge I kampen mod børne hjernecancer -Sammen står vi stærkere Pedaler, netværk og fundraising

EKSKLUSIVT NETVÆRK FOR LEDERE

TIL FORDEL FOR BØRNE HJERNECANCER FONDEN

Cycling Challenge er et lukket netværk af erhvervsledere, der cykler til fordel for Børne Hjernecancer Fonden (BHCF). Deltagerne indsamler midler og agerer samtidig som ambassadører og aktive støtter for BHCF. BHCF støtter Rigshospitalets nyetablerede forsknings- og behandlingscenter for børn med hjernekræft. Centeret bliver en del af det nye børnehospital, der forventes at stå klar i 2024. Målet er, at sikre overlevelse for de børn der hvert år verden over får konstateret en hjernetumorDu kan læse mere om BHCF her

Cycling Challenge er et helårsprogram fordelt på to sæsoner – main season fra april til oktober og gravel season fra november til marts. Der er ugentlig fællestræning og den årlige rejse til udlandet med fokus på gode højdemeter i september, udgør kulminationen på træningsforberedelserne. Undervejs i forløbet er der en række fælles arrangementer og netværksmiddage.

Alle deltagere tilhører et hold med eget selvvalgte navn. Hvert hold består af ca. 10 ryttere – heraf én kaptajn som sætter sit hold. Holdkaptajnens fornemmeste opgave er at holde styr på sit hold, som sikrer indsamlingen og støtter Børne Hjernecancer Fonden – og måske endda lede holdet til sejr.

Deltagelse i Cycling Challenge kræver derfor invitation fra en af de eksisterende kaptajner, der konstant scouter markedet for nye potientielle ryttere.

Hvis du er interesseret i en plads i den kommende sæson, og har lyst til at bidrage til indsamlingen til Børne Hjernecancer Fonden, er du velkommen til at kontakte os.

“I Nordic Solar støtter vi meget gerne Børne Hjernecancer Fonden, og Rigshospitalets nyetablerede forskning- og behandling af børn med hjernekræft.

”Jeg har selv været tæt på en familie med et barn med denne forfærdelige sygdom, og ved hvor meget støtten betyder.”
CEO Nikolaj Holtet Hoff.

RIDING FOR A CURE

Cycling Challenge er et helårsprogram fordelt på to sæsoner – main season fra april til oktober og gravel season fra november til marts. Der er ugentlig fællestræning hver onsdag, hvor vi triller fra Cranks & Coffee og får et par gode og hyggelige timer sammen. I løbet af året, afholdes der både team-arrangeret events, som byder på alt fra god rødvin til faglige input og netværksmiddage.

Hele træningsforløbet er rettet mod den årlige tur til Italien i september måned og udgør kulminationen på træningsforberedelserne og de mange timer i sadlen. Hver sæson afsluttes med en sidste netværksmiddag som markerer afslutningen på hovedsæsonen og der sluttes af med et brag af en fest for cykelrytterne plus deres partner. Det er her vi kårer vinderholdet af årets Cycling Challenge og afslører indsamlingsresultatet til Børne Hjernecancer Fonden.

“Fantastisk cykelnetværksprogram med det bedste formål. I løbet af de næsten 10 år med Cycling Challenge, er der opstået mange nære relationer og venskaber på cyklen”

Skipper, Team TechStation

GRUS & GRAVEL

Når hovedsæsonen er afsluttet, er det tid til at bruge de mørke aftner på gravelcyklen – Konceptet er stadig det samme med fælles træninger, men ruterne er tilpasset gravelcyklerne og byder på et mere kuperet og alsidigt terræn. En helt anden sportslig udfordring end den klassiske racercykel, og en fantastisk vinteraktivitet. I foråret drager vi mod de varmere lande, og får ladet batterierne op og brændt benene af. En helt igennem lækker oplevelse.
Vi oplever den lokale kultur og natur helt tæt på, når de lokale guides får os sikkert igennem bjergene, og sørger for vi får fyldt vores depoter op i løbet af dagen.

“Et netværk i særklasse!””

FUNDRAISING

Udover fantastiske timer brugt i sadlen, gode ben og godt sammenhold samt mulighed for faglig sparring, så er formålet med Cycling Challenge at fundraise til BHCF og agere som ambassadører for Fonden.

Og naturligvis ingen hold uden konkurrencer, så udover at konkurrere på antal kilometer, tider osv., så er konkurrencen også full-on når det gælder om hvillket team der formår at rejse flest penge til det gode formål. Alle beløb er velkomne, ingen er for store eller for små.

BHCF indsamler midler til den medicinske forskning for dermed at sikre en forskningsindsats, som har vist sig særdeles effektiv i behandlingen af andre kræft typer hos børn, og en af de vigtigste indsamlingsaktiviteter er Cycling Challenge og de dedikerede medlemmer af netværket.

Ønsker du/jeres virksomhed at donere og støtte op om det gode arbejde BHCF laver, kan I rette henvendelse direkte til info@boernehjernecancer.dk

KONTAKT ELLER STØT

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at blive en del af Cycling Challenge, eller vil I som virksomhed gerne støtte det gode arbejde ?