Slide TRÆNING, COACHING, LEDELSES- OG TEAMUDVIKLING ENERGY 360 X R26

Samarbejdet mellem Running26 og Energy 360 sikrer at den enkelte leder eller lederteam kan kombinere og vælge såvel træning, coaching og teamudvikling, hvorved den samlede indsats rammer præcis der, hvor vi skaber størst værdi og mening. Vi arbejder sammen i både længere forløb og enkeltstående aktiviteter.

Stærke kompetencer samlet under ét tag

I Running26 har vi i mange år haft et tæt samarbejde med direktioner og ledergrupper. Både på individuelt plan med at hjælpe den enkelte leder med at optimere sit daglige energiniveau, overskud og fokus. Eller med andre ord både den fysiske og mentale form. Samtidig har et bærende element i disse forløb også været de interne relationer i gruppen, med fokus på fællestræninger, foredrag og en bred vifte af andre aktiviteter med målet at styrke relationerne og samarbejdet i gruppen. Ved at skabe de optimale rammer for et fælles projekt og mål, men med individuelle spor, fokuspunkter og udviklingsområder indenfor denne ramme, har vi formået at skabe et miljø, hvor både den enkelte har kunne finde personlig motivation og vækst. Samtidig har ledergruppen/direktionen fået en fælles platform at udvikle sin styrke på, både hvad angår de personlige relationer og kompetence- og ledelsesmæssige interaktioner.

 

I disse ledelsesforløb leverer vi selv en stor del af indholdet, men har naturligvis også med stor succes trukket på førende kompetencer indenfor relaterede fagområder. Det gælder både når det kommer til en stærk og modstandsdygtig krop og sind, og når det kommer til de sociale og faglige elementer. Vi er så heldige at vi nu deler kontor med 2 meget stærke kompetencer indenfor henholdsvis ernæring og ledelsescoaching / teamudvikling i samarbejde med Martin Kreutzer  og Lisbeth Blak-Lunddahl.

Et samarbejde der favner 360 grader

I vores samarbejde forener vi vores kompetencer, erfaring og approach til personlig udvikling og udvikling af ledergrupper. Dermed kan vi levere et meget bredspektret forløb, med optimal mulighed for den enkelte leder til at vægte forløbets indhold efter egen motivation og personlige målsætninger i kombination med det fælles mål for gruppen og dynamikken. Ofte er det fælles mål et forløb kulminerende med en unik fysisk og/eller mental udfordring.

Vi har trænet ledergrupper op til alt fra marathonløb til klatring. Vores erfaring er at det at have et fælles mål, selvom der kan være forskellige veje derhen eller forskellig vægtning af indhold for den enkelte i gruppen, er af meget stor betydning for både motivation og styrkelsen af de sociale og faglige bånd. Vi skræddersyr altid forløbet efter en tæt indledende dialog, så vi er sikre på at ramme plet med både indhold, opbygning og mål.

Vi kombinerer vores viden indenfor

 

Fysisk træning

Mentaltræning

Opbygning af tillidsfulde relationer

Forretningsforståelse

Lederudvikling

Interesseret i personlig udvikling og udvikling af ledergrupper?

Hør mere om mulighederne og samarbejdet mellem Energy 360 og Running26.