Slide GRAVEL ADVENTURES Grus, netværk og store oplevelser!

FOR ALLE DER ELSKER GRUS, NATUR & FÆLLESSKABER

R26 Gravel Adventures i samarbejde med Copenhagen Dirt Collective

Sport, eventyr og inkluderende oplevelser er omdrejningspunktet for alle gravel aktiviteter i Running26.

Vi elsker at træne og vi elsker at rejse. Samtidig elsker vi også gode venskaber, og samarbejder der giver mening. Derfor har vi over de sidste måneder brygget på et rigtig spændende samarbejde, med vores gode (og lokale) venner fra Copenhagen Cycling Club, som vi deler passionen for grus og gravel med.

CPH Dirt Collective er et fællesskab, hvor du som Grus-, Off-Road og Bike-Packing ‘aficionado’ kan drage fordel af styrken i et mere organiseret grus-fællesskab. Det er et initiativ, der har til formål at styrke det voksende felt inden for Gravel og offroad cykling. ‘Copenhagen Dirt Collective’ har klubhus beliggende på Rådhusvej 3 i Charlottenlund, hvor ‘The Club’ tilbyder alt fra produktlanceringer, klubfester, kaffesmagninger, fredagsbarer og masser af andet fedt, som burde være grund nok til, at du melder dig ind i klubben. Ud over det, der allerede er nævnt, får du også adgang til et udvalg af begivenheder, endags-eventyr og rejser til udlandet. Som rejseeventyr-partner ser vi frem til at skræddersy oplevelser til det nye gravel community i CPH Dirt Collective.

Nedenfor kan du finde mere om initiativet, samt vores kommende gravel eventyr til Marokko.

CPH dirt collective
Som medlem i CPH Dirt Collective får du 10 % rabat på alle produkter i butikken og 20 % på kaffe / kage menuen i cafeen hos “The Club”. Du får klubtøj fra Albion, kan deltage i organiseret fællestræning og har særlige fordele til events, arrangementer og produktlanceringer. Som medlem får du også særlig rabat på rejser med Running26 Gravel Adventures, ligesom Running26 kunder får 300 kr. rabat på et årsmedlemskab (normalpris 1500 kr.)
Få grus under dækkene hver uge sammen med Copenhagen Dirt Collective, der arrangerer fællestræning hver onsdag kl. 17.30 (G.R.U.S) og lørdage kl. 9.30 (DIRTY SATURDAYS). Alle er velkomne fra “The Club” på Rådhusvej 3, 2920 Charlottenlund (lige i vores baghave). Beskrivelser og Strava ruter kan findes via træningsoversigten.

“Det er nemt at være høj, når man står på toppen et bjerg” – sådan havde jeg det fra start til slut på denne tur, som var 100% bang for the buck og et eventyr for life! Super ambitiøst program så vi kunne smage på alt det bedste fra Marokko; Fedeste cykel terræn i bjerge og ørken, optimale ruter og ikke mindst lækre omgivelser, glamping in the desert og lækre oaser i bjergene. Turen overgik alle mine forventninger, og jeg kommer helt sikkert igen”. Tusind tak for en forrygende oplevelse. Kan anbefales på det kraftigste!”

MAROKKO GRAVEL 2023

TAG MED PÅ EVENTYR 21. – 25. MARTS 2023
Denne tur er en unik mulighed for at styrke dit netværk gennem sportslige udfordringer – og sociale oplevelser i det fantastiske landskab Marokko har at byde på – fra magiske Marrakech, til de dragende Atlasbjerge. Med grus og varme under hjulene, oplever vi den lokale kultur og natur helt tæt på, og der vil være masser af fysiske udfordringer, men også stunder hvor du kan møde nye spændende mennesker. Vi har 4 fulde cykeldage og muligheden for at hike omkring Toubkal, samt opleve den magiske medina i Marrakech.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at booke din plads hos os.

Kristian Uhd Jepsen, 25 76 86 44, uhd@running26.dk

Camilla Buch, 29 90 48 79, camilla@running26.dk

“En oplevelse ud over det sædvanlige — En kulturel cykel oplevelse fra øverste hylde”
Carsten Lund, MT Højgaard, Marokko Gravel 2022

R26 GRAVEL RIDERS

Hold dig opdateret om gravel træning, rejser og events. Skriv gerne hvis du søger noget specifikt.

Count me in!