Slide GRØNLAND Magiske øjeblikke, storslået natur og store oplevelser

OPLEV DET MAGISKE GRØNLAND PÅ EKSKLUSIV TRÆNINGS- OG NETVÆRKSTUR

Kom med på det ultimative eventyr på Grønland, hvor turen byder på oplevelser der er de færreste forundt. Løb i den spektakulære natur, overnatning på Indlandsisen, smukke udflugter, og sidst men ikke mindst deltagelse i Icefjord Midnight Marathon/ Half Marathon 300 km nord for polarcirklen er blot nogle af elementerne i denne rejse

TAG MED TIL GRØNLAND 01. Juni – 05. Juni 2023

Rejsen formidles i samarbejde med Albatos Travel (Rejsegarantifonden nr. 676)

SE OG MÆRK GRØNLAND SOM ALDRIG FØR

En unik mulighed for at styrke dit netværk gennem sportslige udfordringer – og enestående sociale oplevelser i det fantastiske landskab Grønland har at byde på.

Dag 1 – 1. Juni 

Afrejse København med Air Greenland. Ved ankomst til Kangerlussuaq kører vi direkte til Restaurant Roklubben hvor der serveres frokost. Efter frokost og omklædning til løbetøj køres der i special byggede busser med 4wd mod Indlandsisen. Det er muligt at blive kørt hele vejen ind til kanten af isen eller man kan løbe op til 20 km hen til kanten. Ved isen går man det sidste stykke ind mod Camp Ice Cap, hvor vi overnatter på Indlandsisen. 

Inc. frokost + simpel aftensmad på Indlandsisen.

 

Dag 2 – 2. Juni

Efter en eventyrlig nat på isen i de varme soveposer, er det tid til at tage på endnu en vandretur, udover de tilsyneladelige evige marker af is. Der er mulighed for at løbe eller blive kørt ca. 15 km til Russel-gletscheren. Her spiser vi BBQ frokost med den smukke gletscher som udsigt. Efterfølgende køres vi tilbage til Kangerlussuaq, hvor det er muligt at bade og klæde om inden vi flyver videre til Ilulissat.

Ink. morgenmad på isen, BBQ-frokost og pasta-middag i Ilulissat.

 

Dag 3 – 3. Juni

3. dagen går til Ilulissat som med deres UNESCO verdensnaturarv-stempel har gjort Ilulissat til den mest populære destination på Grønland. Direkte oversat, betyder Ilulissat “Isbjerg”, og er et af de steder på jordkloden der produceres flest isbjerge.

For at kunne opleve det fascinerende område bedst muligt, skal man ind imellem de kolossale isfjelde, og derfor skal vi til formiddag opleve isbjergene i UNESCO-området med båd.

Efter bådturen skal benene hvile inden Icefjord Midnight Marathon & Half marathon skydes i gang i aften. Vi håber på skyfrit vejr så alle løbere kan løbe i midnatssolen. 

Ink. morgenmad

 

Dag 4 – 4. Juni

Dagen på egen hånd eller til udflugter. Vi kan blandt andet tilbyde kajak på Isfjorden med en certificeret guide, der sørger for I får en magisk oplevelse med sikkerheden i top, mens I glider mellem de store flydende bjerge. Og hvem ved, måske spotter en hval – der er op til 15 hvalarter i havet. Du kan også komme ud på kombineret sejl og hiketur til Oqaatsut, som byder på 3-4 timers let hike, og en bådtur tilbage gennem scenisk natur. Du kan også vælge en sejltur til den kæmpe Eqi-gletscher, hvor du på vejen med stor sandsynlighed vil hilse på både sæler, hvaler og opleve den Grønlandske smukke natur fra sin bedste side. Når vi når gletscheren ligger vi stille i ca. en time, og nyder medbragt frokost, og forhåbentlig opleve isen brække fra gletscheren.
Om aftenen mødes alle løbere fra Icefjord Midnight Marathon til en fælles festmiddag.

Ink. morgenmad & festmiddag

 

Dag 5 – 5. Juni

Hjemrejse via Kangerlussuaq til København eller en ekstra dag til oplevelser i Ilulissat.

Vi arbejder på muligheden for middag på den Michelin-stjernede Restaurant Koks, der er flyttet til Ilulissat fra Færøerne og/eller besøg på lokalt mikrobryggeri – samt selvfølgelig nogle af udflugterne fra dag 4, hvis du gerne vil flere af dem. Mere information følger når vi kender de eksakte muligheder, priser osv.

Ink. morgenmad

LIDT PRAKTIK

KICK OFF  & FORLØB

Allerede i September 2022 starter vi kick-off for deltagerne, for at klæde jer på både individuelt og som gruppe. Undervejs i forløbet vil der bl.a. være foredrag om Grønlands kultur og natur, race briefing, individuelle coaching-sessions mm. 

LIDT OM REJSEN

Fly København – Kangerlussuaq – Ilulissat – Kangerlussuaq – København med Air Greenland

1 nat i Camp Ice Cap med guide

3 nætter på Hotel Arctic

Sejlads på Isfjorden

Måltider som angivet

PRIS

Fra 29.800 DKK (momsfritaget) –  Se mere om tilvalgsmuligheder her

 

FØRST TIL MØLLE!!
KUN PLADS TIL 16 DELTAGERE

SE FREM TIL EN FANTASTISK REJSE HVOR DER KRÆSES OM DETALJERNE

KONTAKT OG TILMELDING

2023 turen er udsolgt.

Hør mere om mulighederne hos BJARKE KOBBERØ på tlf: 61 79 74 77