Slide KOSTVEJLEDNING

BODYCOMP LEAN

Formål: At sætte effektivt gang i et sundt og styrkende vægttab, som ikke kun kommer det overflødige kropsfedt til livs, men også løfter din generelle sundhed og ydeevne. Med afsæt i en grundig krops- og kostanalyse udformes konkrete retningslinjer, som hjælper dig med at reducere kropsfedtet ned til et optimalt niveau.

Målgruppe: Forløbet henvender sig til dig, der er træt af at slæbe rundt på for meget kropsfedt. Svarer spejlbilledet ikke til kropsidealet, og har du forgæves prøvet at komme fedtet til livs, så vil det her forløb give dig masser af nye redskaber til at angribe kroppens overflødige energidepoter.

Indhold: ’BodyComp LEAN’-forløbet inkluderer en indledende samtale og detaljeret analyse af kroppens sammensætning. Med afsæt i dette defineres der 100 procent personlige kost- og træningsrammer. Samlet varighed er cirka halvanden time. Den konkrete koststrategi efterleves i 2-3 uger, hvor der følges op med endnu et møde. Forløbet afsluttes efter yderligere 2-4 uger med cirka 45 minutters kontrolmåling og vejledning. Under hele forløbet er der fri sparring pr. e-mail eller telefon.

Alt efter behov kan forløbes udvides med op til tre måneder.

Sted: Konsultationerne foregår som udgangspunkt i Running26s lokaler på Jægersborg Allé 1 D, i Charlottenlund. Typisk på hverdage, i dagtimerne, men nøjagtige tidspunkter aftales parterne imellem.

Pris: Prisen for et helt BodyComp-forløb er kr. 4.000,- inkl. moms. Yderligere opfølgning med ugentlig sparring og månedlige møder koster kr. 1.250,-.

BODYCOMP STRONG

Formål: Brænder du efter at hente maksimal sundhed og styrke ud af din daglige ernæring? Så er det her forløbet, som får dig på rette spor. Målrettet integration af antiinflammatoriske råvarer i den helt rigtige mængde sikrer, at din restitutionsevne efter træning og arbejdsbelastning, kredsløbets sundhed og det generelle velvære brager i vejret! Med afsæt i en grundig kostanalyse udformes konkrete retningslinjer i en lettilgængelig antiinflammatorisk kostplan, som hjælper dig med at præstere optimalt – fysisk, som psykisk.

Målgruppe: Forløbet henvender sig til dig, der gerne vil have skræddersyet en perfekt antiinflammatorisk kostplan, som sikrer, at den daglige trivsel er i top. Har du ambitioner om at præstere optimalt i dagligdagen, og er træt af at energidyk, inflammation, mangel på centrale næringsstoffer, dehydrering og andre ernæringsmæssige brister dræner dig for dyrebar overskud, så er forløbet optimalt.

Indhold: ’BodyComp STRONG’-forløbet inkluderer en indledende samtale og detaljeret analyse af kroppens sammensætning. Med afsæt i dette defineres der 100 procent personlige kostrammer. Samlet varighed er cirka halvanden time. Den konkrete koststrategi efterleves i 2-3 uger, hvorpå der følger endnu et fysisk møde. Efter behov justeres planen, hvorpå du de næste uger er på egen hånd – og så alligevel ikke, for der er fri sparring pr. e-mail eller telefon under hele forløbet. Forløbet afsluttes efter yderligere 2-4 uger med cirka en times opsamling og vejledning.

Sted: Konsultationerne foregår som udgangspunkt i Running26s lokaler på Jægersborg Allé 1 D, i Charlottenlund. Typisk på hverdage, i dagtimerne, men nøjagtige tidspunkter aftales parterne imellem.

Pris: Prisen for et helt BodyComp-forløb er kr. 4.000,- inkl. moms. Yderligere opfølgning med ugentlig sparring og månedlige møder koster kr. 1.250,-.

BODYCOMP LEAN & MEAN

Formål: At få afdækket, hvilket potentiale der ligger og slumrer i dine overflødige kg. Med afsæt i en grundig krops- og kostanalyse udformes konkrete retningslinjer, som hjælper dig med at reducere kropsfedtet ned til et optimalt niveau. Samtidig får du præcise anvisninger til, hvordan du gennem perfekt timing og sammensætning får kosten til at understøtte din træning maksimalt.

Målgruppe: Forløbet henvender sig til løbere, cykelryttere, triatleter og andre aktive idrætsudøvere, der har ambitioner om at præstere optimalt i hverdag og træning. Efter behov tænkes der et målrettet vægttab ind i forløbet. Dette tiltaler erfaringsmæssigt alle de løbere, der er lede og kede af at rende rundt med bevidstheden om, at hvert overflødigt kg røver 2-3 sekunder af sluttiden. Vel at mærke pr. kilometer du løber! Du behøver ikke være eliteløber, bjergrytter eller professionel triatlet for at kunne se pointen i at hente en massiv tidsbesparelse ved at trimme kroppen, men bør som minimum være ærgerrig efter at realisere en god sluttid. Eller fristet af tanken om at nedsætte din skadesrisiko markant. Især for løbere gælder, at for hvert kilo du smider nedsættes belastningen på knæ og ankler med 3 tons pr. kilometer!

Indhold: ’BodyComp LEAN & MEAN’-forløbet inkluderer en indledende samtale og detaljeret analyse af kroppens sammensætning. Med afsæt i dette defineres der 100 procent personlige kost- og træningsrammer. Samlet varighed er cirka halvanden time. Den konkrete koststrategi efterleves i 2-3 uger, hvorpå der følger endnu en samtale. Forløbet afsluttes med cirka 45 minutters kontrolmåling og vejledning. Under hele forløbet er der fri sparring pr. e-mail eller telefon. Alt efter behov kan forløbes udvides med op til tre måneder.

Sted: Konsultationerne foregår som udgangspunkt i Running26s lokaler på Jægersborg Allé 1 D i Charlottenlund. Typisk på hverdage, i dagtimerne, men nøjagtige tidspunkter aftales parterne imellem.

Pris: Prisen for et helt BodyComp-forløb er kr. 4.000,- inkl. moms. Yderligere opfølgning med ugentlig sparring og månedlige møder koster kr. 1.250,-.