TAG MED TIL PERU

Marathon Des Sables er et legendarisk ørkenløb i Afrika. Det er blevet så populært, at arrangørerne bag har lavet et lige så fantastisk løb i Peru. Ultimo november 2019 drog vi for første gang med en gruppe til den anden udgave af Half Marathon des Sables i Peru. En oplevelse for livet for alle deltagende – og derfor gentager vi turen i 2020. Skal du med?

Peru er et land med høje bjerge, regnskov, lange kyststrækninger og ørken. Løbet foregår syd for hovedstaden Lima. Distancen er ca. 108 km, som løbes i 3 etaper fordelt over 4 dage. Du vil blive udfordret af bjerge, af underlaget og varmen, men du vil til gengæld opleve fabelagtig natur, møde venner for livet og opdage sider af dig selv du ikke kendte.

Turen forventes afholdt fra den 28/11 – 6/12, 2020, evt. med forlængelse til Machu Picchu.

Prisen er 41.995 kr. (uden Machu Picchu).

Meld din interesse og modtag mere info når der et nyt. Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at kontakte os.

Bjarke Kobberø tlf: 6179 7477, kobberoe@running26.dk

“Jeg synes det har været den fedeste og vildeste oplevelse. Et eventyr uden lige og et løb jeg ikke ville være foruden. Ikke nok med at jeg fik en storslået løbeoplevelse i den mest fantastiske natur, jeg fik også skabt nogle nære relationer til nogle helt igennem fantastiske mennesker. Jeg havde nok aldrig kastet mig ud i et løb som dette, hvis ikke jeg havde haft en fantastisk coach der troede på mig og har støttet mig undervejs”.

Stina Dannerfjord

Stina endte på en imponerende samlet 5. plads hos kvinderne. Læs beretningen om hendes forløb her.

PERU - SYDAMERIKAS KULINARISKE HØJBORG

Ud over suveræn natur, eksotiske kulturer såsom inkaerne og mystik, så er Peru også Syd- og mellemamerikas gastronomiske højborg.

Ved 2019 kåringen af verdens 50 bedste restauranter er 3 af dem placeret i Lima – og dem skal vi naturligvis opleve.

“En logistik der klappede 110%, de fedeste hoteller, det vildeste køkken jeg nogensinde har oplevet, mikset med kultur, hygge, sightseeing og lutter gode mennesker. Det HMDS, sammen med Running26, havde fået strikket sammen før og efter løbet i Lima/Cusco, fuldendte oplevelsen og bragte det til et endnu uset højt niveau”.

 

Sten Pedersen

DET FÅR DU

  • Deltagelse i et unikt netværksforløb over 10 måneder.

  • 5 fællestræninger eksklusivt for gruppen med fokus på at give dig alle redskaberne til et succesfuldt MDS Peru!

  • Foredrag om ernæringsstrategi og optimal forberedelse på kost-fronten.

  • 2 kapacitetstest – ved starten af forløbet og lige inden afgang til Peru

  • Startnummer til Trail Fox Series – 3 trailløb d. 28. marts, 20. juni og 22. august (15/30/50 km).

  • 2 dages camp i september, inkl. grundig gennemgang af al praktik ift HMDS.

  • Udstyrsaften inkl. adgang til eksklusive rabatter på anbefalet udstyr til rejsen.

  • 50 % rabat på personligt træningsforløb.

“Turen til Peru var den vildeste kombination af en kæmpe – og meget udfordrende – løbeoplevelse og en lækkerbisken af en smagsprøve på hvad Peru ellers kan byde på. For eksempel Andesbjerge, regnskov, byen Cusco i mere end 3000 meters højde og Inkaernes højborg, Machu Picchu. Altsammen tilsat et fantastisk klima og virkelig god mad. What’s not to like?”

Nickie Spile

MERE OM TUREN OG FORLØBET

IKKE BLOT EN TUR PÅ 7 DAGE

Det giver sig selv at et løb som Marathon Des Sables Peru kræver flittig forberedelse. Netop derfor har vi sammensat et 10 måneders forløb som du deltager i når du tilmelder dig HMSD Peru 2020.

Forløbet består af fællestræninger (i København) med Danmarks førende trænere.

Alle elementer af ørkenløb vil blive gennemgået, så du er 100% klar til at udfordringen. I løbet af træningerne vil du også lære de andre deltagere at kende.

DU SKAL IKKE VÆRE SUPER(WO)MAN 

Vi har nøje sammensat forløbet så alle der er villige til at dedikere sig til fast, kontinuerlig i løbet af de 10 måneder vil kunne deltage.

Vi er eksperter i tidseffektiv udholdenhedstræning og har erfaring med at træne både helt utrænede og super ambitiøse løbere gennem disse event med succes!

Er du i tvivl om du kan blive klar, så skriv til os.

SE, MÆRK OG SMAG PÅ EVENTYRET

Vi har valgt at afvikle turen til Peru for en begrænset gruppe (15-20 deltagere) for at give dig en personlig rejse gennem 10 måneder, hvor vi sammen slutter rejsen med en oplevelse for livet.

Vi tør godt love at rejsen til Peru hverken bliver en du vil fortryde eller glemme.

“Half Marathon Des Sables Peru var både en livs-, sportslig- og naturoplevelse uden lige. Running26 havde lavet et spektakulært program og forløb for os deltagere. Hele forløbet var unikt. Og selve rejsen – wauw for en rejseoplevelse. Det skal også nævnes, at turen var fyldt med kontraster – fra hårdt arbejde til super forkælelse, blandt andet at spise intet mindre end 16 retter på verdens 6. bedste restaurant i Lima centrum.

Half Marathon Des Sables Peru med Running26 kan i den grad anbefales”.

Henrik Koska