Slide Personlig udvikling med MENTAL COACHING

Samme navn - ny strategi

Vi har været frontløbere i vores segment, har inspireret, udviklet markedet og kundernes forventninger, og haft oplevelser og leveret events og arrangementer, som er de færreste forundt. Gennemgående med en massiv gang “krudt i r….”, og helst ikke med for meget stilstand. Covid19 gav os dog lidt tiltrængt ro, og muligheden for at zoome helt ind på, hvad vi virkelig er gode til, hvor vores potentialer ligger, og hvad vi skal bruge de næste 5 år på.

Det er der kommet en ny strategi ud af, som vi kalder Powerful Relations by Running26. 

Navnet i sig selv, er der ikke så meget nyt i, for vores pay off har alle dage været Powerful Relations. Men nogle gange er de mest simple justeringer, dem der giver størst effekt. Og det tror vi faktisk initiativerne under vores nye strategi, kommer til at gøre.

Igennem hele vores eksistens som virksomhed, har vi kredset omkring en ambition om at bringe mennesker sammen, dyrke positive og værdiskabende relationer, og facilitere livsforandrende oplevelser.

Første skridt, og et særdeles vigtigt og ekstremt spændende et af slagsen, er at vi har udvidet vores ledelse i Running26, og budt Lisbeth Blak-Lunddahl velkommen som associeret partner, og direktør med ansvar for forretningsudvikling og strategi.

Lisbeth har en lang og spændende erhvervskarriere bag sig, og var i egenskab af HR Chef i Kommune forsikring, en af de første kunder i Running26. Siden da har vi udforsket og udviklet vores relation og haft et samarbejde som aldrig rigtigt er stoppet, og nu kulminerer med denne nye konstellation. Vi kender derfor hinanden indgående fra begge sider af “skrivebordet”, hvilket allerede har vist sig at være særdeles værdifuldt både i relation til vores interne udvikling, og ud mod vores kunder.

Lisbeth kommer til at have særligt fokus på vores ledelses- og organisationsudviklingsprodukter, som er et de områder vi oplever stor vækst og et stort potentiale indenfor.

Over de kommende måneder glæder vi os til at løfte sløret for en masse af de nye initiativer, men vi kan allerede nu godt love at stærke relationer, unikke fællesskaber og magiske øjeblikke, forbliver en central del af det du kan få hjælp til af os.

Hør mere om vores arbejde indenfor

 

Fysisk aktivitet

Mentaltræning

Opbygning af tillidsfulde relationer

Forretningsforståelse

Lederudvikling

Netværk