Slide UD I NATUREN

AKTIVITETER MED HØJT TIL LOFTET

I naturen er der hverken vægge, skriveborde eller stole, men rum til at bevæge og udfolde sig. Naturen påvirker os både mentalt og kropsligt, på en helt anden måde end når vi er indendørs. Vi er længere væk fra forstyrrende elementer, mere tilstedeværende og åbne – både overfor hinanden og for nye input. Vi bruger omgivelserne som ramme for oplevelser med både høj og lav puls, samt som motivation til at dyrke bevægelse og fællesskaber.

INTRO TIL HAVSVØMNING

Havsvømning giver et kick! Svømning i åbent vand byder på massevis af sanseindtryk, da man har udsigt til både kyst og havbund, når man ligger i vandoverfladen. Havsvømning er en unik oplevelse fra gang til gang, da strøm, temperatur, vind og vejrforhold sætter rammerne. Havsvømning giver jer både en fælles naturoplevelse og individuelle indsigter og udfordringer.
Vi introducerer jer til tryghed i vandet, orientering, kontrol af vejrtrækning og det af finde ro i bølger og strøm. Sessionen kan kombineres med øvrige vandaktiviteter som eksempelvis SUP, så I oplever hvorledes havet kan opleves på forskellige måder henholdsvis oppe- og nedefra.
Mountainbike + teambuilding

SOCIAL - HIKE, JOG, BIKE

Vi tilbyder HIKE, POWERJOG OG MTB SOCIAL RIDE. På alle aktiviteter vil I blive taget ud i naturen og opleve hvordan det at opholde sig i det fri er godt for både krop og sjæl. Det kan f.eks. være en stille vandring med visualiseringsøvelser, en pulserende løbetur med sjove styrkeøvelser eller en hæsblæsende tur på mountain bike med masser af bakker og fart – valget er jeres!
HIKE – Oplev naturen i et roligt tempo på en guidet vandretur. Når man går, ”letter det tankerne” og ofte er det nemmere at tale og åbne op på en walk n talk. Den øgede puls og friske luft gør samtalen mindre formel og mere afslappende. Der skal ikke meget fysisk aktivitet til at udskille lykkehormoner som endorfiner, hvorfor det er oplagt at knytte forskellige ting på turen. Det kan være visualiseringsøvelser for at prøve at være endnu mere tilstede og fornemme de andre, eller det kan være dele af jeres faglige program der får en helt ny dimension når den kommer med på tur. Kombinér turen med en frokost eller pause i det fri – eventuelt omkring et bål.
POWERJOG – Skal pulsen op, så snør løbeskoene. Vi kan planlægge en tur der både går via stier, større veje, gennem skov og strand eller hvad der passer med omgivelserne. Vi kan indlægge en række ‘power zones’, som byder på sjove makker- og styrke øvelser undervejs eller vi kan sammensætte et spændende program omkring bevægelsesdisciplinen parkour, hvor I hverken skal lave halsbrækkende tricks eller løbe og springe i høj fart. Vi kan også lade jer klare navigationen selv – enten med et digtalt eller et analogt kort.  
MTB SOCIAL RIDE – Er I klar på bakker og fart, så byder en mountainbike ”social ride” på både teknik, sjove øvelser, samt tips og tricks. Vi starter altid med en god introduktion til cyklen og planlægger turen med udgangspunkt i jeres gruppe. Sværhedsgrad, rute, varighed og forhindringer skræddersys. Turen kan også afvikles som et bike n’ run, hvor I skiftevis løber og cykler.
.

FIND FLOWET I ØRESUND

Noget for jer, der er klar på sjove aktiviteter på og i vandet. Der kan både indgå kajakker, baderinge, de populære SUP boards eller vores MEGASUP med plads til op til 9 personer. Er I ude efter en rolig naturoplevelse, så sætter vi tempoet ned, åbner sanserne og padler lige så stille rundt. Er I klar på en dyst eller vil I blot have pulsen op, så bliver I aktiveret på en sjov og udfordrende måde.
Vi indleder altid med en grundig instruktion og sikkerhed inden vi tager jer med på vandet. Vi har også våddragter og veste til alle og sammensætter et program der passer til netop jer. Det kunne f.eks. bestå af teknik øvelser, SUP-yoga, stafetter og fri padlen.

GUMBALL TOUR

Deltagerne skal som hold skal transportere sig fra A til B på forskellige transportmidler og på forskellige måder. Det kan f.eks. være på MTB, slackline, segway eller noget helt tredje! Etaperne skal gennemføres én for én og holdene guides af en instruktør fra sted til sted.
Hvert transportmiddel bliver grundigt introduceret af vores dygtige instruktører, så I som hold kan komme trygt igennem ruterne. Vi sørger for at sikkerheden er i top, så I blot kan lade jer rive med af oplevelsen og nyde hinandens selskab.

UNDERVANDSJAGT

Undervandsjagt er kunsten at jage fisk med harpun på fiskens præmisser. Udforsk havet under overfladen med snorkel og maske og lær samtidig kunsten at observere og jage. Sammen med vores professionelle instruktører, drager vi på en tur som bringer jer helt tæt på Øresunds blågrønne univers.
Alt udstyr som våddragter, harpuner, blybælter, maske, snorkel mv. indgår. I får den bedste oplevelse ved at afsætte min. 4 timer. Vi starter med en introduktion til teorien omkring UV-jagt, hvorefter I bliver iklædt udstyr og får den sidste instruktion i sikkerhed. Kombinér turen med en ”nak & æd” oplevelse, hvor I slutter omkring bålet sammen og eventuelt spiser jeres middag udendørs.

SOCIAL SUMMER LOUNGE

Aktiviteterne kan byde på alt fra dragebygning, stafetter på vandet på SUP boards og i kajakker, forskellige former for strandbold (volley og strandtennis) og gamle lege som sækkeløb, tovtrækning og petanque. Vi vil gerne bruge omgivelserne bedst muligt og gerne i alle elementer.
Denne aktivitet er perfekt som en ”Summer Lounge” eller som en mere fysisk aktiv vinterudgave, hvor opgaverne bliver opbygget som et ”Adventure Race” i nærområdet – gerne bygget i vores gps-værktøj, så I også selv skal navigere.

Slide

Vi lægger vægt på

At aktiviteterne er inkluderende for alle og indeholder elementer der gør, at man får lyst til at fortsætte dialogen når dagen slutter.
At indholdet gerne må gerne have en kobling til arbejdsdagen, så disse opleves i en anderledes og sjov indpakning og kontekst.
At indhold og aktivitet aldrig bliver en hyldevare og at aktiviteterne bliver en katalysator for at komme tættere på hinanden.
At lade os inspirere af omgivelserne og bruge naturen som ramme og rum for genopfyldning af energi.

Send os en forespørgsel til os med det samme.