Slide ET FRIT NETVÆRK Et netværk for beslutningstagere indenfor HR, mødeplanlægning, konferencer og events. FOKUS PÅ FAGLIGHED, FÆLLESSKABER OG NYE MØDEFORMER

VISIONEN

Vores nye netværk er et frit rum, med naturen som ramme, med dig som hovedperson og med fællesskabet og relationerne, som det fundament vi bygger og udvikler sammen.

Alle mennesker har brug for ro og frirum, men i vores hverdag kan vi til tider miste evnen til at mærke efter og skabe ro for os selv. I naturen er det nemmere at sætte sig selv fri. Vi viser dig vejen, og giver dig mulighed for at blive klogere på dig selv, så du også styrkes i fællesskabet med andre.

Vi kalder det ‘et aktivt netværk’, da vi kommer til at bruge bevægelse, til at katalysere relationer og indsigt i hinanden. I dette netværk er præstation og performance ikke i fokus, men derimod proces og fælles oplevelser. Det betyder ikke, at vi ikke ind imellem får sved på panden og bliver udfordret, men at alle kan være med, da aktiviteterne designes specifikt med dette formål.

Netværket har fokus på langsigtet relationsbygning, ved personlig dedikation til konkrete mål og delmål, som gennemføres som et samlet netværksteam. Når vi er sammen med andre som er forskellige fra os selv, udvikler vi os både som mennesker, både privat og professionelt.

Udover bevægelse og din egen personlige proces, vil du blive præsenteret for relevante faglige og professionelle emner, hvor omdrejningspunktet er:

Et af livets vigtigste fællesskaber – Arbejdspladsen

Vores netværk kommer til at overraske, inspirere, bryde grænser, sætte mål og vil blive faciliteret, således at netværket bryder med det formelle, og kommer ind under huden på det enkelte medlem. Det tror vi på at den bedste vej til at udvikle os sammen.

Vi håber du vil dele vores tanker og vision, med dit professionelle og personlige netværk.

DET LOVER GODT

LOKATIONEN

En vigtig del af vores netværk er lokationen. De steder hvor vi skal udvikle os sammen, skal være steder med højt til loftet både indenfor og udenfor, og med muligheden for at etablere både det uformelle møderum, og det inspirerende uderum. En balance som skaber de bedste output og den nødvendige inspiration, som vi har brug for, når vi tager ud af hverdagens fysiske rammer.

En stor del af vores tid sammen i netværket, vil foregå i naturen. Naturens magi rører alle vores følelser, og giver os en unik mulighed for at udvikle os som mennesker. Vores sanser vækkes og udfordres, og dermed kan vi ændre hjernens kemi og bedre se begrænsende tanker og overbevisninger i øjnene.

Vi er meget begejstrede for at have teamet op med Marienlyst Strandhotel, som vil lægge rammer til mange af vores større netværksarrangementer i helt unikke og smukke rammer direkte på kanten af Øresund.

Hvordan kommer man videre?

TILMELDING / KONTAKT

Har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte os:

Camilla Buch. Tlf: 29904879. camilla@running26.dk

TEAMET BAG

KRISTIAN UHD JEPSEN

Ejer og grundlægger af Running26 med bred erfaring fra den profesionelle netværk-, teambuilding-, og coachingindustri

LISBETH BLAK-LUNDDAHL

Mentaltræner og High Performance Coach, Foredragsholder og Executive leder. Derudover livvagt og sportsnørd

CAMILLA BUCH

Projektleder i Running26 siden 2014 med masser af erfaring fra sundheds- og relationsskabende forløb med bevægelse som omdrejningspunkt

MARIENLYST STRANDHOTEL

Vores netværkspartner, som vi har et fantastisk samarbejde med omkring udvikling af leasure og konferenceaktiviteter med et aktivt fokus.