Slide CRAWLING26 OPEN WATER

OPEN WATER SVØMMETRÆNING

Igen i år har du mulighed for at starte morgenen i badehætte og våddragt på vores populære open water svømmehold.

Udover at blive trænet af vores dygtige coach Morten Olesen, så er der masser af gode grunde til at svømme udendørs. 3 af dem kan du læse om længere nede.

 

Vi træner i Øresund ud for Charlottenlund Strandpark og fortet.

Vores forløb løber over 5 gange fra d. 29. maj – 26. juni 2020.

Vi springer i hver fredag morgen fra klokken 6.30 – 7.30.

Pris: 1250 kr. inkl. moms

3 GRUNDE TIL AT HOPPE I HAVET

HAVSVØMNING GIVER ET KICK!

De som har prøvet det, fortæller at de nærmest bliver høje af at svømme i havvand. Vand giver en forfriskende effekt og en følelse af lethed og vægtløshed – en fornemmelse som flere og flere bliver draget af.

EN UNIK NATUROPLEVELSE

Oplevelser og sanseindtryk i massevis, da man har udsigt til både kyst og havbund, når man ligger i vandoverfladen. Havsvømning er en oplevelse fra gang til gang, da strøm, temperatur, vind og vejrforhold sætter rammerne.

EFFEKTIV TRÆNING

De fysiske fordele er mange. Udover at styrke kredsløbet, er chancen for skader nærmest lig 0, da belastningen på kroppen er minimal. Man bruger næsten alle muskler når man svømmer og krydsbevægelserne udfordrer også hjernecellerne.

SELVE SVØMMETRÆNINGEN

Charlottenlund Strandpark ligger mellem Charlottenlund Skov og Øresund. Her er optimale muligheder for svømmetræning i smukke omgivelser. Charlottenlund Strandpark ligger omkring Charlottenlund Fort. Fortgården benyttes i dag som campingplads og vores mødested er parkeringspladsen ved informationen (Strandvejen 144).

FOKUS I FORLØBET

Fokus i open water crawling er at blive en effektiv svømmer udendørs. Det sker gennem vandtryghed (tilvænning), samt specifikke øvelser i forhold til navigering og svømning i bølger. Derudover vil der blive svømmet intervaller af kortere eller længere varighed, afhængig af niveau. Undervisningen starter med 5 minutters opvarmning på land, hvorefter vi går i vandet og bruger omtrent samme tid på at vænne os til vandets forhold (temperatur, bølger mv.). Vi svømmer på relativt lavt vand, så det vil altid være muligt at stille sig på bunden, hvis man har brug for en pause eller bliver utryg. Kravene til dig som svømmer er, at du kan svømme minimum 100 meter uden pause indendørs. Der vil blive differentieret i træningen, men af sikkerhedsmæssige årsager skal man være tryg og kunne svømme en vis distance.

UDSTYRSLISTE

Badehætte (evt. også neopren hætte, hvilket kan være en god ide i starten)
Evt. neopren sokker (dog ikke et must, men kan være en god ide i starten)
Svømmebriller (som ikke dugger). Er de ældre end 1 år, så anbefales det at købe nye
Våddragt med lange ærmer og ben. Benyt en dragt der er lavet specifikt til svømning
Vat eller ørepropper (hvis man ved at man bliver svimmel af koldt vand)
Evt. smøremiddel, så dragten ikke laver gnavesår på halsen
En havtaske gør dig endnu mere synlig.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til indholdet i forløbet.

SKYND DIG AT SIKRE DIN PLADS