Siden 2003 været vi været Danmarks førende virksomhed indenfor relationsskabende forløb og netværk, baseret på fysisk aktivitet og sport. Hvis du er idérig og nysgerrig på både teambuilding, events og oplevelser, så er du måske praktikanten til vores team. Du deltager i planlægningen og afviklingen af forskellige typer af events og arrangementer, så du får kendskab til og indsigt i målgrupper og forretningsområder, ligesom du får erfaring med at koordinere og arrangere større og mindre events.

HVEM ER DU?

  • Du læser på en uddannelse indenfor eventkoordinering
  • Du er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
  • Du har det fint med at løse administrative opgaver indenfor fastsatte rammer
  • Hvis du bliver stillet en fri opgave har du lyst til at tænke nyt og kreativt
  • Du brænder for oplevelser og events og processen fra start til slut
  • Du er klar på at tage fat på de mange og til tider hårde praktiske opgaver
  • Du har en fed energi, er nærværende og kan lide at stå foran et publikum
  • Du har interesse i relationer, fællesskaber og teambuilding

PRAKTIKKEN

Vi vil gerne have dig om bord så snart det er muligt og passer ind for dig! Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer per uge, men vi er fleksible med antallet.

Vi forventer til gengæld, at du er klar på at møde ind på skæve tidspunkter, da vores events ofte ligger sent eftermiddag og aften. Somme tider også i weekender.

Praktikken er ulønnet og praktikstedet er hovedsageligt på vores eksterne teambuildinglokation i Helsingør, samt lejlighedsvist på vores hovedkontor i Charlottenlund.

 

KONTAKT

Er du klar på en sommer med masser af aktiviteter udendørs og til at levere magiske øjeblikke, så send din (korte) ansøgning til os snarest. Du må også meget gerne lave den som en videopræsentation, så du slipper for alt for meget papirarbejde.

 

Hvis du vil vide mere, så stil alle de spørgsmål du måtte have til Camilla på camilla@running26.dk eller telefon 29 90 48 79.

Vi glæder os til at høre fra dig!