Slide TEAMBUILDING

MAGISKE ØJEBLIKKE MED TEAMBUILDING

Gennem de seneste 15 år har vi brugt fysisk aktivitet til at knytte stærkere relationer mellem mennesker, samt bringe overskud og energi ind i dagen på en sjov måde. Med vores teambuilding aktiviteter vil vi gerne højne både kvaliteten og udbyttet af de timer, der er afsat, hvad enten der er tale om en teamdag, et møde eller en konference.

Selvom vi hedder Running26, så rækker vores aktiviteter længere end en tur i løbeskoene. Uanset om I ønsker sved på panden, eller ’blot’ et fysisk eller mentalt break, har vi en bred palette af muligheder, der kan tilpasses jeres behov, ønsker, gruppestørrelse og sammensætning. Vores skræddersyede teambuilding aktiviteter har fokus på at aktivere både krop og sind med oplevelser der styrker jeres fællesskab.

For os er det et kardinalpunkt, at alt vi leverer er skræddersyet til den enkelte. Vi tror ikke på ”one size fits all” og alle aktiviteter planlægges derfor med afsæt i en indledende dialog og forventningsafstemning med den enkelte kunde. Vi har selvfølgelig en lang række redskaber og muligheder, vi ved fungerer rigtig godt for de fleste, men vi stræber altid efter at levere det ekstra personlige touch, der gør udbyttet og oplevelsen både optimal og mindeværdig.

Klik på billedet for at downloade folder
Se videoen fra en af vores Company Days

Når vi planlægger et teamevent fokuserer vi på:⠀

At aktiviteterne er inkluderende for alle og indeholder elementer der gør, at man får lyst til at fortsætte dialogen når dagen slutter.
At indholdet gerne må gerne have en kobling til arbejdsdagen, så disse opleves i en anderledes og sjov indpakning og kontekst.
At indhold og aktivitet aldrig bliver en hyldevare og at aktiviteterne bliver en katalysator for at komme tættere på hinanden.
At lade os inspirere af omgivelserne og bruge naturen som ramme og rum for genopfyldning af energi.

Teambuilding handler i bund og grund om at være sammen, se hinanden og opleve de magiske øjeblikke, som har enorm betydning for fællesskabet og samarbejdet. Vi vil gerne hjælpe jer med at finde frem til de aktiviteter som passer til netop jeres gruppe og jeres arrangement.

For os er det et kardinalpunkt, at alt vi leverer er skræddersyet til den enkelte. Vi tror ikke på ”one size fits all” og alle aktiviteter planlægges derfor med afsæt i en indledende dialog og forventningsafstemning med den enkelte kunde. Vi har selvfølgelig en lang række redskaber og muligheder, vi ved fungerer rigtig godt for de fleste, men vi stræber altid efter at levere det ekstra personlige touch, der gør udbyttet og oplevelsen både optimal og mindeværdig.

Find inspiration i teambuilding aktiviteterne nedenfor og kontakt os for høre mere om mulighederne.

Slide

UNIKKE FÆLLESSKABER

Running26 blev stiftet for mere end 15 år siden, hvilket betyder at vi har solid erfaring med at skabe og udvikle fællesskaber. Vi har bevæget os I alle afkroge og på alle niveauer I de største og mindste virksomheder i DK, med formålet at styrke både det fysiske og mentale velvære. Vi har oplevet, at hvis man vil rykke ved noget, så skal man starte med at skabe rammerne for de unikke arbejdsfællesskaber. Det kræver ikke nødvendigvis langsigtede strategier og store opsætninger, men kan finde sted i uformelle og hyggelige rammer - her er vores bud på aktiviteter der kan afvikles over nogle timer.

BOLDBASIS / HOLDSPILKULTUR

I holdsport er man et hold, som afleverer et samlet produkt. Hvem der udfører selve resultatet er underordnet, fordi alle på holdet har bidraget til resultatet.

I volleyball fejrer man alle små succeser med en highfive, et kampråb og masser af heppen. Men det sker sjældent på arbejdspladsen? Kunne man tænke det lidt mere ind i ens måde at arbejde sammen på?

Vi spiller en masse bold sammen med jer – i lidt andre former end I kender dem – og sætter fokus på den kultur der opstår på banen og sammenligner den med det der sker på arbejdspladsen, så I kommer hjem med nogle gode overvejelser og snakke – og selvfølgelig sved på panden og masser af grin.

COMMUNIQUEST – oplevelses vandring

’Communiquest’ dækker over forskellige teamaktiviteter, hvor et ”digitalt skattekort” anvendes som spilplatform.

Ved hjælp af et GPS-system, skal I som hold (4-6 personer) navigere i lokalområdet, for at finde digitale og/eller fysiske poster. Posterne kan bestå af spørgsmål, fotoopgaver og/eller bemandede teambuilding opgaver faciliteret af en eller flere af vores instruktører. Hver post udløser point, såfremt opgaven eller spørgsmålet besvares og udføres korrekt. En hyggelig og inkluderende teamaktivitet, der aktiverer deltagerne uden at det kræver sved på panden.

VIRKSOMHEDSVANDRING – Indholdet kan med fordel, udover fun facts, omhandle en ny strategi eller jeres kerneværdier, således at disse opleves i en ny og sjov indpakning. På uformel vis får I koblet fælles oplevelser på jeres faglige stof og får skabt en meningsfuld kobling til opholdet.

VALUE WALK – Posterne indeholder spørgsmål og dilemmaer om klima, bæredygtighed, verdensmål og lokale initiativer. Vi vil gerne hjælpe jer med at få plantet nogle gode indsigter – på en legende og underholdende måde. Indholdet kan udbygges med skraldeindsamling og bemandede udfordringer.

FEST I DET FRI – Her implementerer vi alle dele af jeres team arrangement i aktiviteten. Skab den hyggeligste teamdag ved at rykke hele festen udendørs. Forplejningsposterne kan byde på street food-lækkerier, kaffe, søde sager, kolde øl og snacks. Bliv overrasket af en dansetrup eller en “silent disco” session eller skyd efter lerduer med laser.

“SAMARBEJDE - TILLID - KOMMUNIKATION”

En teamaktivitet der skubber til jeres samarbejdsevner – og jeres typiske roller.

I mindre hold kæmper man om at indsamle flest mulige point, ved at løse en række teambuilding opgaver sammen. Holdene følges ad – med eller uden hjælp fra en app, der anvendes som GPS- platform. På hver lokation (4-6 stykker) faciliterer vi forskellige mini konkurrencer.

Aktiviteten kan opbygges, så første og sidste opgave afvikles indendørs. De simple øvelser vil udfordre holdenes evne til kommunikation, strategi og samarbejde – og ikke mindst tillid til hinanden. I en af øvelserne skal man eksempelvis guide hinanden på cykel gennem en bane – mens cyklisten har bind for øjnene.

Slide

AKTIVITETER MED HØJT TIL LOFTET

I naturen er der hverken vægge, skriveborde eller stole, men rum til at bevæge og udfolde sig. Naturen påvirker os både mentalt og kropsligt, på en helt anden måde end når vi er indendørs. Vi er længere væk fra forstyrrende elementer, mere tilstedeværende og åbne – både overfor hinanden og for nye input. Vi bruger omgivelserne som ramme for oplevelser med både høj og lav puls, samt som motivation til at dyrke bevægelse og fællesskaber.

Open water træning

HAVSVØMNING

Havsvømning giver et kick! Få en magisk oplevelse ved en anderledes naturoplevelse.

Svømning i åbent vand byder på massevis af sanseindtryk, da man har udsigt til både kyst og havbund, når man ligger i vandoverfladen. Havsvømning er en unik oplevelse fra gang til gang, da strøm, temperatur, vind og vejrforhold sætter rammerne.

Vi introducerer jer til tryghed i vandet, orientering, kontrol af vejrtrækning og det af finde ro i bølger og strøm. Havsvømning giver jer både en fælles naturoplevelse og individuelle indsigter og udfordringer. Sessionen kan kombineres med øvrige vandaktiviteter som eksempelvis SUP, så I oplever hvorledes havet kan opleves på forskellige måder henholdsvis oppe- og nedefra.

Teambuilding + teambuilding

OPLEV OMGIVELSERNE

I naturen kan I udfordre kroppen på en ny måde og opleve noget specielt i fællesskab.

HIKE – Oplev naturen i et roligt tempo på en guidet vandretur. Når man går, ”letter det tankerne” og ofte er det nemmere at tale og åbne op på en walk n talk. Den øgede puls og friske luft gør samtalen mindre formel og mere afslappende. Der skal ikke meget fysisk aktivitet til at udskille lykkehormoner som endorfiner, hvorfor det er oplagt at knytte forskellige ting på turen. Det kan være visualiseringsøvelser for at prøve at være endnu mere tilstede og fornemme de andre, eller det kan være dele af jeres faglige program der får en helt ny dimension når den kommer med på tur. Kombinér turen med en frokost eller pause i det fri – eventuelt omkring et bål.

LØB – Skal pulsen op, så snør løbeskoene. Vi kan planlægge en tur der både går via stier, større veje, gennem skov og strand eller hvad der passer med omgivelserne. Vi kan indlægge en række ‘power zones’, som byder på sjove makker- og styrke øvelser undervejs eller vi kan sammensætte et spændende program omkring bevægelsesdisciplinen parkour, hvor I hverken skal lave halsbrækkende tricks eller løbe og springe i høj fart. Vi kan også lade jer klare navigationen selv – enten med et digtalt eller et analogt kort.  

MTB – Er I klar på lidt mere fart, så byder mountainbike på både teknik, sjove øvelser, samt tips og tricks. Vi starter altid med en god introduktion til cyklen og planlægger turen med udgangspunkt i jeres gruppe. Sværhedsgrad, rute, varighed og forhindringer skræddersys. Turen kan også afvikles som et bike n’ run.

STAND UP PADDLE / Action i Øresund

Action i Øresund er for jer, der er klar på sjove aktiviteter på og i vandet.

Der kan både indgå kajakker, baderinge, de populære SUP boards eller vores MEGASUP med plads til op til 9 personer. Stand Up Paddling kan det meste. Er I ude efter en rolig naturoplevelse, så sætter vi tempoet ned, åbner sanserne og padler ligeså stille rundt. Er I klar på en dyst eller vil I blot have pulsen op, så laver vi forskellige øvelser, hvor i får aktiveret jeres muskler på en sjov og udfordrende måde.

Vi indleder altid med en grundig instruktion og sikkerhed inden vi tager jer med på vandet. Vi har også våddragter og veste til alle og sammensætter et program der passer til netop jer. Det kunne f.eks. bestå af teknik øvelser, SUP-yoga, stafetter og fri padlen.

Slide

SÆT MØDET I BEVÆGELSE

Har I netop sammensat et nyt team af medarbejdere, skal I tættere på hinanden eller er det bare tid til forandring?
Vi ved, at det vigtigste element i samarbejde er, at have gode relationer og tillid til hinanden i teamet. Start dagen med at komme lidt tættere på kollegerne – eller indlæg tid til en pause i løbet af dagen, hvor vi hjælper jer med at skabe de helt rigtige forudsætninger for at det efterfølgende indhold lagres optimalt. At bryde konteksten kan have enorm betydning for resten af mødedagen - prøv de simple, men effektfulde øvelser.

+ teambuilding + Skovshoved Hotel

ENERGIFYLDTE PITSTOPS

Vi kan hjælpe jer med at få koblet det faglige indhold på fysiske aktiviteter, så indholdet kan udtænkes, opleves og memoreres på en sjov og anderledes måde. Nulstil hjernen, boost kreativiteten og sæt mødet i bevægelse med aktive mødepauser!

QUIZ & BYT – Start dagen med en Quiz & Byt, hvor I både kommer tættere på hinanden på en sjov måde, samtidig med at dagens tema bliver slået an. En icebreaker hvor man både bliver set og hørt – og en snak om hvordan det kan have indflydelse på arbejdsdagen at man skræller et lag af hinanden sammen. En icebreaker hvor udbyttet vil være indsigt i hinanden – både med sjove informationer om hinanden, men også med formålet at give en dybere forståelse for hinandens ageren og valg i hverdagen. I 2 forskellige omgange motiveres og understøttes gruppens dialog, med spørgsmål og udsagn, som både er overraskende, sjove og til tider udfordrende. Aktiviteten giver et optimalt fundament for at skabe nye relationer, at udbygge eksisterende og katalyserer lysten til at fortsætte dialogen, når dagen lakker mod enden.

BRAIN BOOST – Forskning viser at man har en øget evne til at fokusere og koncentrere sig efter et aktivt break. Ved at arbejde med  nye bevægelsesmønstre og koordination af arme og ben, kan man øge den kreative tankegang ved det rette spændingsniveau. Prøv eksempelvis en Taekwondo session midt på dagen i forbindelse med gruppesamarbejde og ideudvikling. Det anbefales at lave arbejde videre direkte efter sessionen, dvs. man skal ikke spise frokost bagefter.

BRYD UD AF KROPPEN

Når det har noget med dans eller rytme  – eller fakter som er langt fra vores sædvanlige bevægelsesmønster , så føler mange at de kommer på usikker grund. Men dans, sang, bevægelse og musik kan netop samle et team på en helt speciel måde. Ingen skal stå alene, men alle skal arbejde sammen for at projektet lykkes.

PARKOUR – Parkour er en bevægelses disciplin, hvor man bruger hele kroppen til at flytte sig fra A til B gennem kreativitet og teknik. Parkour udføres på forskellige niveauer og i forskellige højder og behøver derfor ikke inkludere halsbrækkende hop som man f.eks. ser på YouTube, hvor dygtige parkour udøvere hopper fra tag til tag. En introduktion til parkour er sjovt for alle, fordi det handler om at bevæge sig og se omgivelserne på en ny måde. Parkour har uendelige muligheder som udfordrende leg og kreativ træningsform. I parkour er opmuntring til andre vigtigt for at dygtiggøre sig og præcisere øvelserne. Derudover er samarbejde vigtigt, da parkour kræver kropslighed og følelser og  fornemmelse for at udfordre og respektere andres grænser.

KORSANG – Stemmen er et billede på din sindstilstand. Med de rette værktøjer er du i stand til at kontrollere stemmen – og ikke lade den styre dig. At bruge stemmen i en gruppe er en stærk og givende oplevelse. Vi vil introducere jer for kunsten at synge sammen, rytme, balance og gruppedynamik. I sidste ende resulterer arbejdet i en minikorkoncert. Vi kan også arbejde med et mix af stomp. Vi kan også overraske med et ”silent disco” inden, under eller efter jeres middag.

Slide

EN ORGANISATION I BALANCE

EASYMOVE -
Et aktivt ophold

Easymove er en app-baseret platform som booster fællesskab og arbejdsglæde gennem holdkonkurrencer, mikro-motion og personlige værktøjer. Oplagt til konferencer, hvor der ønskes fokus på fællesskab, sjov og energifyldte mødedage – i en uformel ramme. Mikro-motion har dokumenteret positiv effekt på individuelt niveau og på fællesskabet.

Alle øvelser udføres uden udstyr og implementeres nemt i opholdets øvrige program, som en helt naturlig del af dagen – uden at der decideret sættes tid af til det. Deltagerne fordeles på hold, som sammen optjener point til fællesskabet ved at udføre aktiviteter der booster ”brain, body og community”. Øvelserne kan være alt fra en high-five til et glas vand. De mange små udfordringer kan sættes i spil på utallige måder, men med samme formål: At skabe små lommer til optankning af energi/velvære i løbet af en konferencedag.

Forløbet kan udvides med en længere kampagne som fortsættes hjemme i virksomheden og som også kan rumme nogle af jeres eksisterende initiativer, så I får en samlende platform.

En analog udgave kan fås med vores “Care Cards” som er lavet med formålet at motivere gennem milde antydninger og forslag. Budskabet på kortene er eks. “Tag en mobilfri pause” og “Du gør en forskel”.

flow

FIND DIT FLOW

Mange af os kender følelsen af miste fornemmelsen for tid og sted. At dykke helt ned i en aktivitet, en arbejdsopgave, en oplevelse, træning, konkurrence, et stykke musik, sex! Den totale tilstedeværelse og fordybelse, som giver en helt vild fornemmelse af tilfredshed, balance og måske endda lykke. Det er flow.

Flow, eller følelsen af flow, er ikke kun teoretisk super interessant. Det er samtidig et meget konkret og opnåeligt dagligt fokus, vi som mennesker kontinuerligt arbejde med, for at gøre os selv mere lykkelige, og for at bringe os selv i balance. Flow følger din evne til at udfordre dig selv, og til at bringe dig selv i den optimale tilstand for flow. Det betyder også at du gennem hele dit liv, kan arbejde fokuseret med at optimere betingelserne for flow, og ret nemt også kan nedsætte sandsynligheden for det modsatte, som vi oftest kalder at være stresset, kede sig, uinspireret, angst eller decideret deprimeret.

Vi sammensætter et forløb til jer, hvor vi arbejder konkret og fokuseret med at optimere betingelserne for jeres individuelle tilstande, og dermed også jeres “performance” og tilstedeværelse i den verden I er en del af. Det gør vi gennem workshops, som både er teoretiske og praktiske. Det kan eksempelvis udmønte sig på et surf board, hvor I kan prøve kræfter med flow-begrebet i et udfordrende element.

 

BOOST FYSISK FORM, ENERGI & VELVÆRE

Vi har i vores kontorlokaler i Charlottenlund Slotshave fået samlet et super skarpt team af samarbejdspartnere, så vi nu kan tilbyde vores egne sportsligt relaterede ydelser (sports-coaching & test) med ernæringsrådgivning, samt leder- og mental-coaching.

Vi kan facilitere et længerevarende forløb, hvor vi sætter alle elementer i spil, eller vi kan afholde en enkelt session, hvor vi går i dybden med et af områderne som en workshop og/eller peptalk/foredrag.

Vi har med stor succes startet direktionsforløb ud fra samme model, hvor det enkelte medlem kan skræddersy sin egen pakke, men samtidig kan vi sikre at binde direktionen sammen som gruppe, og direktionen kan internt holde hinanden motiveret og have fælles mål ved siden af de individuelle spor. Det giver en stor fleksibilitet uden at gå på kompromis med de vigtige synergier, der skal være i disse forløb.

“Med et højt tempo i arbejdsopgaverne og en gensidig afhængighed af hinanden, giver sådan et forløb en følelse af at have “26 timer i døgnet”. Det at have et fælles forløb, dog med individuelt mål, gør at vi også har en fælles referenceramme omkring andre ting end arbejdet. Det at have muligheden for at “ringe til en ven”, gør også at vi hver især nåede vores individuelle mål. I sidste ende, giver det mere overskud til både familien og arbejdet” 
Lars Gudbrandsson, Markedsdirektør, Bonnier Publications.

Slide

FIRMA FIGHT

+ teambuilding + Skovshoved Hotel

DEN PERFEKTE PRÆSTATION

I den perfekte præstation konkurrerer I holdvis i forskellige små udfordringer. Til hver opgave udpeges en eller flere fra holdet, der vil være de “bedst egnede kandidater”.

Der dystes eksempelvis i mini konkurrencer som “Speed Puzzle” (puslespilsstafet), “Amazing Maze” (labyrint med bind for øjnene), “Hummingbird” (nyn og gæt en sang), “Klemmestafet”, ”Byggeøvelser” og mange flere.

Der arbejdes med elementer som strategi, kommunikation, samarbejde og tillid i denne teambuilding aktivitet, som først og fremmest er god underholdning. Aktiviteten kan afvikles i jeres mødelokale, under middagen (i eget lokale) eller udendørs på et afgrænset område eller på forskellige lokationer.

”TIL LANDS, TIL VANDS OG I LUFTEN”

I mindre hold gennemføres forskellige aktiviteter med et indbygget konkurrenceelement. Aktiviteterne kan byde på alt fra dragebygning, stafetter på vandet på SUP boards og i kajakker, forskellige former for strandbold (volley og strandtennis) og gamle lege som sækkeløb, tovtrækning og petanque.

Vi vil gerne bruge omgivelserne bedst muligt og gerne i alle elementer. Vi holder små pauser undervejs og opdaterer pointstillingen.

Perfekt som ”Summer Lounge” aktivitet eller som en mere fysisk aktiv vinterudgave, hvor opgaverne bliver opbygget som et Adventure Race i nærområdet.

GUMBALL TOUR

Lad teameventen starte inden I rammer jeres endestation. Vi sammensætter et super fedt race, hvor holdet sammen skal transportere sig fra A til B – gennem forskelligt terræn på forskellige transportmidler. Aktiviteterne er sjove, udfordrende og afvekslende, og der er plads til masser af hyggelige stunder sammen undervejs.

Gruppen navigerer med et GPS værktøj, hvor posterne åbner løbende, således atgruppen guides fra den ene aktivitet til den næste uden at vide hvor langt de skal eller hvor de ender. Hver etape er en “summit” som skal gennemføres. Hele dagen kan eksempelvis være opbygget omkring fortællingen om disse (7) udfordringer. Gruppen navigerer delvist selv, men møder løbende instruktører og eventuelt en følgebil.

Ring og snak med Camilla på tlf. 2990 4879 eller send os en forespørgsel