MAGISKE ØJEBLIKKE MED TEAMBUILDING

Hos os bruger vi teambuilding og fysisk aktivitet til at knytte stærkere relationer mellem mennesker, samt bringe  overskud og energi ind i mødedagen på en sjov måde. Vi vil gerne højne både kvaliteten og udbyttet af de timer, der er afsat til jeres team-dag, møde eller konference.

For os er det et kardinalpunkt, at alt vi leverer er skræddersyet til den enkelte. Vi tror ikke på ”one size fits all” og alle aktiviteter planlægges derfor med afsæt i en indledende dialog og forventningsafstemning med den enkelte kunder. Vi har selvfølgelig en lang række redskaber og muligheder, vi ved fungerer rigtig godt for de fleste, men vi stræber altid efter at levere det ekstra personlige touch, der gør udbyttet og oplevelsen både optimal og mindeværdig.

 

Find inspiration i teambuilding aktiviteterne nedenfor og kontakt os for høre mere om mulighederne.

 

camilla@running26.dk

tlf. 29 90 48 79.

COMMUNIQUEST - en digital oplevelsesvandring

Communiquest dækker over forskellige teambuilding aktiviteter, hvor et ”digitalt skattekort” anvendes som spilplatform.
Ved hjælp af et GPS-system, skal holdene navigere, for at finde digitale og/eller fysiske poster.

GPS WALK / Virksomhedsvandring

Sammen med jer, bygger vi indholdet (eller dele deraf) op omkring jeres virksomhed. Indholdet kan, udover fun facts, også omhandle en ny strategi eller jeres kerneværdier, således at disse opleves i en ny og sjov indpakning. Med denne teambuilding aktivitet, får I på uformel vis koblet fælles oplevelser på jeres faglige stof og I får skabt en meningsfuld kobling til opholdet.

Værdi vandring (CSR)

For at opnå en større forståelse for hvad virksomhedens CSR har af betydning, er det relevant at kunne sætte initiativerne ind i en kontekst. Vi planter nogle gode indsigter – på en legende og underholdende måde. Posterne indeholder spørgsmål og dilemmaer om klima, bæredygtighed og verdensmål. Indholdet kan udbygges med skraldeindsamling og bemandede udfordringer som ”Life Straw Challenge” og ”Speed dating med udsyn”.

"Tillid, kommunikation og strategi"

I mindre hold kæmper man om at indsamle flest mulige point, ved at løse en række teambuilding opgaver sammen. Holdene følges ad – med eller uden en GPS- platform. På hver lokation (4-6 steder) faciliterer en instruktør forskellige mini konkurrencer der udfordrer holdenes evne til kommunikation, strategi og samarbejde.

Aktiviteter ved vandet

Open water træning

Havsvømning

Havsvømning giver et kick! Få en magisk oplevelse ved en anderledes naturoplevelse. Massevis af sanseindtryk, da man har udsigt til både kyst og havbund, når man ligger i vandoverfladen. Havsvømning er en unik oplevelse fra gang til gang, da strøm, temperatur, vind og vejrforhold sætter rammerne.

Action i Øresund / SUP

Balance og teknik testes forud for underholdende holdstafetter på vandet. Action i Øresund er for jer, der er klar på sjove aktiviteter på og i vandet, hvor der både kan indgå kajakker, kanoer, baderinge, MEGASUP og SUP boards. Vores instruktører indleder med en grundig instruktion og sikkerhed.

Vi afvikler også hyggelige events kun på Stand Up Paddle Boards. Intro, yoga øvelser, fri padlen og hygge.

"Til lands, til vands og i luften"

I mindre hold gennemføres forskellige aktiviteter med et indbygget konkurrenceelement. Aktiviteterne kan byde på alt fra dragebygning, stafetter på vandet, forskellige former for strandbold og gamle lege som sækkeløb, tovtrækning og petanque. Undervejs kan alle følge point stillingen.

Slip energien løs indendørs

+ teambuilding + Skovshoved Hotel

Aktive mødepauser

At bryde konteksten kan have enorm betydning for resten af mødedagen og simple, men effektfulde øvelser kan nemt implementeres i enhver agenda. Vi kan hjælpe jer med at få koblet det faglige indhold på fysiske aktiviteter, så indholdet kan udtænkes, opleves og memoreres på en sjov og anderledes måde. Start dagen med en Quiz & Byt, hvor I både kommer tættere på hinanden på en sjov måde, samtidig med at dagens tema bliver slået an.

Easymove - et aktivt ophold

Easymove er en APP-baseret platform som booster fællesskab og arbejdsglæde gennem holdkonkurrencer, mikro-motion og personlige værktøjer. Oplagt til konferencer, hvor der ønskes fokus på fællesskab, sjov og energifyldte mødedage – i en uformel ramme. En analog udgave kan fås med vores “Care Cards” som gennem milde antydninger og forslag motiverer. Budskabet på kortene er eks. “Tag en mobilfri pause” og “Du gør en forskel”.

Teambuilding

"Den perfekte præstation"

I den perfekte præstation konkurrerer holdene i forskellige små udfordringer. Til hver opgave udpeges en eller flere fra holdet, der vil være de “bedst egnede kandidater”. Der dystes eksempelvis i “Speed Puzzle”, “Amazing Maze”, “Hummingbird”, “Klemmestafet”, “Quiz” mfl. Der arbejdes med elementer som strategi, kommunikation, samarbejde, tillid og ikke mindst underholdning i denne teambuilding aktivitet.

Få pulsen op i naturen

Teambuilding + teambuilding

Power træning / parkour

Skal pulsen op, så snør løbeskoene. Vi benytter os af omgivelserne på den lokation I ønsker, så turen kan både gå via stier, gennem skove og langs vandet. Vi indlægger ‘power zones’, som byder på sjove styrke øvelser undervejs. Vi kan også arrangere en super fed og sjov parkour session.

gps vandring + teambuilding

Hike / vandring

Oplev naturen i et roligt tempo på en guidet vandretur gennem skoven eller langs vandet. Det er muligt at knytte visualiseringsøvelser og andet på denne tur. I kan også slutte turen ved et bål i skoven.

Mountainbike + teambuilding

Mountainbike

En tur med fokus på både teknik, sjov samt tips og tricks. Sværhedsgrad, rute, varighed og forhindringer skræddersys til arrangementet. Vi starter altid med en god introduktion til cyklen – og som afslutning kan der køres runder på tid (enkeltstart).

Læringsworkshops + teambuilding

Design thinking

I workshoppen vil I lære hvad designtænkning er, hvorfor det giver værdi og hvordan det gøres i praksis ved selv at gennemgå en komplet designtænkningsproces fra problemdefinition til prototype på en formiddag!

Læringsworkshops + teambuilding

Sustainability driven innovation

I workshoppen vil I lære om koblingen mellem cirkulær økonomi og forskellige typer af forretningsmodeller og hvordan bæredygtighed kan blive en decideret driver for innovation.

Læringsworkshops + teambuilding

AI Design sprint

Miniudgave af Google’s designsprint, fokuseret på AI. Formatet giver deltagerne en forståelse for de forskellige teknologier inden for kunstig intelligens, identificerer potentialer og ender ud med en plan der for hvordan kunstig intelligens kan løfte jeres organisation ind i den inteligente æra.

Læringsworkshops + teambuilding

Det store pitch

En interaktiv workshop i højt tempo, hvor du skal finde din indre opfinder frem. Workshoppen er centreret omkring et innovationsspil, hvor deltagerne bliver tvunget til at lave nye kreative kombinationer af eksisterende teknologier for at komme med kreative og konkrete løsninger til til FN’s bæredygtighedsmål.