Slide TEAM WALKS

MAGISKE ØJEBLIKKE MED TEAM WALKS

I vores vandringer, anvendes et ”digitalt skattekort” som platform. Ved hjælp af et GPS-system, skal I som hold (4-6 personer) navigere i
lokalområdet, for at finde digitale og/eller fysiske poster. Posterne kan bestå af spørgsmål, foto- og video opgaver og bemandede teamopgaver
som faciliteres af en eller flere af vores instruktører. Hver post udløser point, såfremt opgaven eller spørgsmålet besvares og udføres korrekt.
I kan være et ubegrænset antal deltagere, da basismaterialet er digitalt. En rigtig god måde at aktivere alle fra start til slut.

Find inspiration til jeres team walk nedenfor og kontakt os for høre mere om mulighederne.

GPS WALK

En af vores mest populære aktiviteter – I hold kæmper I om at indsamle flest mulige point, ved at løse en række opgaver sammen. Holdene følges ad (evt. via en app), mens en eller flere instruktører faciliterer små minikonkurrencer på udvalgte steder i nærområdet. Der dystes i øvelser og aktiviteter, hvor kommunikation, strategi og samarbejde er i fokus. En del af indholdet har fokus på “Get to know” elementet, så I også lærer nye sider af hinanden (og måske jer selv) at kende.

VIRKSOMHEDSVANDRING

Indholdet kan med fordel, udover fun facts, omhandle en ny strategi eller jeres kerneværdier, således at disse opleves i en ny og sjov indpakning. På uformel vis får I koblet fælles oplevelser på jeres faglige stof, og får skabt en meningsfuld kobling til opholdet og agendaen.
LTK

FEST I DET FRI

Her implementerer vi alle dele af jeres arrangement i aktiviteten. Skab den hyggeligste teamdag ved at rykke hele festen udendørs. Posterne kan byde på street food lækkerier, kaffe, søde sager, kolde øl og snacks. Bliv overrasket af en dansetrup eller en “silent disco” session eller skyd efter lerduer med laser.

100% DIGITALT - hver for sig!

Vi kan også arrangere et 100% virtuelt event, hvor alle deltager i samme aktivitet, men fra hver sin lokation – evt. sammen med hele familien. Opgaverne aktiveres via et odometer, således at distancen afgør antallet af opgaver – og muligheden for at optjene point. Opstart og afslutning kan finde sted online på eks. Teams eller Zoom.

Slide

Når vi planlægger et teamevent fokuserer vi på:

At aktiviteterne er inkluderende for alle og indeholder elementer der gør, at man får lyst til at fortsætte dialogen når dagen slutter.
At indholdet gerne må gerne have en kobling til arbejdsdagen, så disse opleves i en anderledes og sjov indpakning og kontekst.
At indhold og aktivitet aldrig bliver en hyldevare og at aktiviteterne bliver en katalysator for at komme tættere på hinanden.
At lade os inspirere af omgivelserne og bruge naturen som ramme og rum for genopfyldning af energi.

Send os en forespørgsel til os med det samme.