Slide PERFORMANCE TEST

LØBETEST

Hvad enten du er nybegynder, ivrig motionsløber eller eliteatlet giver test-data dig både motivation og stærke værktøjer til optimering af din træning. Iltoptagelsestesten indeholder den nyeste og mest avancerede sensor-teknologi til præcisionsmåling af iltoptagelse og kuldioxid-output.

Fra disse målinger analyseres din eksakte energimetabolisme, altså hvor meget energi du får fra fedt og kulhydrat ved en lang række forskellige løbehastigheder (se grafisk eksempel nedenfor). Ud fra data kan det fastslås, i hvilke intensitetszoner du optimalt træner de tre nøgleparametre fedtforbrænding (udholdenhed), din anaerobe tærskel og din kondition. Der gives præcise estimater på nuværende niveau og realistiske målsætninger for alt fra 5 km til Marathon.

Hvad enten du er nybegynder, ivrig motionsløber eller eliteatlet giver test-data dig både motivation og stærke værktøjer til optimering af din træning. Uanset målsætninger.

 

SÅDAN FOREGÅR DET

  • Testen foregår på løbebånd på Jægersborg Alle 1D, 2920 Charlottenlund
  • Du møder omklædt op, gerne let opvarmet fra en kort tur i den tilstødende park
  • Du løber 2-3 minutter på hver hastighed, startende fra helt rolig jog, sluttende omkring 5 km-tempo. Det er altså ikke en all-out test.
  • Testen tager 20-30 minutter.
  • Du modtager efter 1-2 dage skriftligt dine testdata og resultatbehandlingen, som beskrevet ovenfor.

Yderligere praktisk information om retningslinjer for optakten til testen modtages ved bookning.

PRIS: 1.300 kr. inkl. moms.

PERFORMANCE SCREENING

Du vil med vores Performance Screening få et detaljeret billede af dine muskulære og neurale styrker og svagheder i specifikke bevægelser.

Vi laver en Performance Screening, hvor vi via forskellige test, går ind og finder steder hvor du har weak links, altså steder der med fordel kan trænes, for at optimere hele kroppen. Som ordsproget siger “kæden er ikke stærkere en det svageste led” og med denne Performance Screening, finder vi de svage steder i kæden, som vi efterfølgende træner stærkere, hvilket i sidste ende giver den stærkeste kæde; læs: krop.

Få testet dit bevægmønster, styrke og kontrol. Du vil med vores Performance Screening få et detaljeret billede af dine muskulære og neurale styrker og svagheder i specifikke bevægelser.

Med en stærk og afbalanceret krop, som bevæger sig hensigtsmæssigt og kontrolleret, minimeres skadesrisikoen, og du lærer din krop at være så effektiv i bevægelserne som muligt, hvilket giver en bedre performance.

Testen har 2 formål: Finde weak-links i specifikke bevægelser og efterfølgende gives få, men målrettede og effektive øvelser for at eliminere disse weak links.

 

PERFORMANCE SCREENING INDEHOLDER

  • Grundig test af bevægelser ( 45 – 60 min )
  • Gennemgang af specifikke øvelser ( 20 – 30 min )
  • Opfølgning efter 5-6 uger ( 60 min )
  • Du vil få dage efter første test få tilsendt din testrapport, samt dit specifikke træningsprogram

PRIS: 1.200 kr. inkl. moms