Slide GUIDE FAMILIEDYSTEN

Coaching med Lisbeth

Lisbeth Blak-Lunddahl er associeret partner, og direktør med ansvar for forretningsudvikling og strategi. Lisbeth har en lang og spændende erhvervskarriere bag sig, og var i egenskab af HR Chef i Kommune forsikring, en af de første kunder i Running26. Siden da har vi udforsket og udviklet vores relation. Vi kender derfor hinanden indgående fra begge sider af “skrivebordet”, hvilket allerede har vist sig at være særdeles værdifuldt både i relation til vores interne udvikling, og ud mod vores kunder.

Lisbeth kommer til at have særligt fokus på vores ledelses- og organisationsudviklingsprodukter, som er et de områder vi oplever stor vækst og et stort potentiale indenfor.

Hendes personlige erfaringer fra både sportens verden, og som leder i erhvervslivet gør hende i stand til at identificere energi-drivere og -drænere, værdier, ledelsesmæssige styrker og kompetencer. Sammen med Lisbeth kan du sætte fokus på dine mål, arbejder med dit mind-set, din passion og motivation og personlige og ledelsesmæssige kompetencer.

Coaching – personlig udvikling, lederudvikling, mentaltræning.
Kært barn har mange navne.

Om du er topleder eller medarbejder, om I er et team eller hel virksomhed, så handler det altid om, hvordan vi præsterer sammen og hver for sig – og at du/I er bevidste om, hvilken balance, fokus og energi du/I ønsker i hverdagen. Enkeltpersoner og teams har samme præmisser.  Vi er alle forskellige, men høj individuel bevidsthed om evner, mål og ambitioner er altid afgørende for high performance – alene og fælles.

Sådan arbejder vi sammen

Teori og praksis, erfaringer og oplevelser – masser af energi, (k)ærlige spark og store smil! Min alsidige baggrund, viden og erfaringer går hånd i hånd med en særlig intuition og fornemmelse for den enkeltes styrker og udfordringer. Ud fra det overordnede formål som vi definerer sammen samt vores gensidige forventningsafstemning aftaler vi fra møde til møde, hvad der sættes fokus på næste gang. Når vi arbejder sammen, vil du blive pålagt små hjemmeopgaver men altid med en værktøjskasse i hånden.

Hvem er jeg?

Mentaltræner – High Performance Coach – Foredragsholder og inspirator

Executive leder – Livvagt og Sikkerhedsansvarlig – Fysisk træner – Elite idrætsudøver – Menneske – Mor

Jeg har en baggrund som elitesportsudøver, jeg er kandidat fra Handelshøjskolen i Ledelsesfilosofi og økonomi, har 12 år + på CV´et som leder samt executive management konsulent, og har haft ansvaret for alt fra facilitering og implementering af strategier og programmer til lederudvikling, talent management, transformationsledelse men ikke mindst et hjertebarn som handler om, altid at have de rette organisationsstrukturer samt menneskelige kompetencer i lederteamet – uden det, kommer man aldrig helt i mål.

 

For at gøre det hele lidt mere kulørt, så er jeg uddannet livvagt, ,og har gennem 15 år + været sikkerhedsansvarlig og trusted advisor inden for gruppeadfærd og sikkerhed på nogle af Europas største festivaler og koncerter. Summen af alt dette er, at menneskelig adfærd, gruppedynamikker og evnen til at samarbejde med mange typer mennesker med mange forskellig formål er en af mine største drivere, og derfor også en af mine største kompetencer.

 

Energien brænder for fællesskab, relationer, mentalt og fysisk overskud og energi.

 

EKSEMPLER PÅ EMNER SOM VI MØDES OM:

  • Ledelsesudfordringer ift. lederkolleger eller medarbejdere, kommende opgaver og prioriteringer
  • Manglende energi og motivation, på arbejdspladsen, derhjemme eller begge steder
  • Vanskeligheder ved at prioritere tid, opgaver eller dine egne menneskelige ressourcer
  • Din rolle i lederteamet, dine ledelsesværdier
  • Der er bare noget som ikke er som det skal være…
  • En statustjek på, at alt er som det skal være.
  • Outplacement, ny karriere?
  • Teamdynamikker og -samarbejde
  • Konflikthåndtering i teams
  • Fælles afsæt, ledelsesværdier og individuelle kompetencer – et 360 graderes view på lederteamet

 

 

Hør mere om vores arbejde indenfor

 

Fysisk aktivitet

Mentaltræning

Opbygning af tillidsfulde relationer

Forretningsforståelse

Lederudvikling

Netværk