Slide COMPANY DAYS

COMPANY DAYS

UDVIKLING - KOMPETENCER - DIVERSITET

En Company Day åbner vores øjne og sind. Når vi finder ud af hvor meget vi deler, hvor meget vi har tilfælles og hvor ofte vores liv krydser hinanden, jo mere åbne bliver vi overfor hinanden. Vi opnår større respekt og forståelse for vores ligheder og forskelle. Vi nedbryder fordomme og hylder mangfoldigheden.

Når vi planlægger en Company Day, er vores fokus at det skal være sjovt, relevant, engagerende og originalt. Lad os hjælpe jer med at skræddersy jeres dag, så I både får skabt en sammenhæng mellem alle dagens aktiviteter, men også overrasker og udfordrer jeres medarbejdere.

Vi sørger for,  at aktiviteterne er inkluderende og indeholder elementer der gør, at man får lyst til at fortsætte dialogen når dagen slutter. I samarbejde med jer, kobler vi aktiviteterne til jeres arbejdsdag, så disse opleves i en anderledes og sjov indpakning og kontekst.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE JER?

Har I brug for hjælp til at få formidlet en ny strategi gennem sjove og anderledes øvelser, eller står I overfor en udfordring i forbindelse med sammenlægning af to virksomheder eller flere afdelinger, kan vi hjælpe jer med at komme succesfuldt i mål, og give jer og jeres kollegaer en dag I vil huske. Vi faciliterer gerne hele dagen og tilpasser det jeres ønsker og muligheder.

Med udgangspunkt i jeres team og agenda, kan vi udarbejde en palette af workshops, som kan sammensættes på kryds og tværs. Vi har et stort netværk og kan derfor aktivere spændende profiler indenfor mange forskellige genrer. Vi har med stor succes arbejdet med overordnede temaer som diversitet og inklusion eller fællesskaber i bredere forstand. Vores workshops er designet som en totaloplevelse, så både facilitatorer og setting matcher temaet.

Alt hvad vi laver handler om at skabe Powerful Relations og magiske øjeblikke i jeres team. Vores fokus er relationer og den gensidige nysgerrighed, som er den x-faktor der er til stede i succesfulde teams, som skal nå et ambitiøst mål sammen.

Vi vil gerne hjælpe jer med at finde frem til de aktiviteter som passer til netop jeres gruppe og jeres arrangement.

Klik på linket og se hvordan vi var med til at give VISMA en fantastisk Company Day.

HVOR AFHOLDES COMPANY DAYS?

Vores erfaring er, at det ofte er godt at komme ud af de vante rammer for at give plads til nye tanker og slippe de roller man nu engang har på arbejdspladsen. Om det skal være ude i naturen, i storbyens pulserende liv eller på en af vores samarbejdspartneres smukke lokationer er helt op til jer.

Vi kan sammensætte et væld af aktiviteter, som hver for sig fungerer som et enkeltstående event, men som samlet set støtter op omkring jeres formål med dagen.

SKAL VI PLANLÆGGE EN SUCCESFULD COMPANY DAY?

Skal vi hjælpe jer med at afvikle en succesfuld Company Day hvor jeres kollegaer vil huske tilbage på dagen, som et givende, sjovt og anderledes arrangement?