Slide Marienlyst Strandhotel PÅ KANTEN AF ØRESUND

TEAMBUILDING I EKSKLUSIVE OMGIVELSER

Vi er både stolte og meget begejstrede over vores samarbejde med Marienlyst Strandhotel, som giver os mulighed for at levere unikke oplevelser og teambuilding aktiviteter til konferenceophold og mødedage i helt fantastiske omgivelser.

Med Strandhotellets fysiske rammer og helt fantastiske lokation i unik og mangfoldig natur, er udgangspunktet perfekt for berigende aktiviteter under og efter de typisk mere stillesiddende og arbejdsrelaterede gøremål, både for det enkelte individ og for gruppen som helhed. Uanset om I ønsker sved på panden, eller ’blot’ et fysisk eller mentalt break, har vi en bred palette af muligheder, der kan tilpasses jeres behov, ønsker, gruppestørrelse og sammensætning.

 

Se videoen herunder og hør om effekterne ved at kombinere et konferenceophold med teambuilding aktiviteter på Marienlyst Strandhotel.

Vi viser også gerne hotellet og mulighederne frem – eller starter med en dialog på mail eller telefon.

HØR MERE OM TEAMBUILDING

MULIGHEDERNE

Både selve strandhotellet og omgivelserne er i vores øjne det perfekte udgangspunkt for alt det vi gerne vil levere med vores aktiviteter.

Hør mere om i videoen herunder.

LOKATIONEN

Vi elsker at bruge naturen til at skabe rum til afstresning, genopfyldning af mental og fysisk energi og ikke mindst til at styrke de menneskelige relationer. Vi er meget begejstrede for Marienlyst som samarbejdspartner, da naturen rundt omkring Strandhotellet er helt fantastisk, og byder på et hav af forskellige muligheder. Det kan ikke beskrives med skrevne ord, så se og hør mere om dette i denne video.

DIALOGEN

For os er det et kardinalpunkt, at alt vi leverer er skræddersyet til den enkelte. Vi tror ikke på ”one size fits all” og alle aktiviteter planlægges derfor med afsæt i en indledende dialog og forventningsafstemning med den enkelte kunder. Vi har selvfølgelig en lang række redskaber og muligheder, vi ved fungerer rigtig godt for de fleste, men vi stræber altid efter at levere det ekstra personlige touch, der gør udbyttet og oplevelsen både optimal og mindeværdig.

HØR MERE OM TEAMBUILDING