Slide STORE OPLEVELSER ET LILLE HOTEL MED

MAGISKE ØJEBLIKKE MED TEAMBUILDING

Skovshoved Hotel er et lille hipt hotel på Strandvejen nord for København – og samtidig vores gode naboer.

Hotellet har en unik beliggenhed blot 100 meter fra Skovshoved Havn og kun 2 km fra Dyrehaven og er placeret i smørhullet af naturskønne omgivelser og arkitektonisk historie. Det gamle fiskerleje rummer mange spændende historier og området er særligt præget af arkitekten Arne Jacobsens arbejde. Hotellet drives af familien Nadelmann som har fokus på det familiære, nærværende og personlige besøg. Teambuilding på og omkring Skovshoved Hotel skal opleves hele året rundt og vi vil meget gerne inspirere jer til aktiviteterne.

SÆT KROPPEN I BEVÆGELSE – SÅ FØLGER HJERNEN TROP

I Running26 bruger vi teambuilding og fysisk aktivitet til at knytte stærkere relationer mellem mennesker, samt bringe ekstra energi og overskud ind i hverdagen på en uformel måde. Selvom vi hedder Running26, så rækker vores aktiviteter længere end en tur i løbeskoene. Vi vil gerne “bevæge” vores kunder – uanset om der skal sved på panden eller der skal afvikles et mentalt mødebreak. Skovshoved Hotel er et godt match for os, da vi ligesom hotellet, har fokus på nærvær, relationer og skræddersyede leverancer. Vi tror ikke på “one size fits all”. Vores aktiviteter planlægges med afsæt i en indledende dialog og forventningsafstemning. Vi stræber efter at levere det ekstra personlige touch, der gør udbyttet og oplevelsen optimal og mindeværdig.

Slide - eller starter med en dialog på mail eller telefon. Vi viser gerne mulighederne på stedet

POPULÆRE AKTIVITETER

I hælene på Arne Jacobsen

Tag med på en “digital tour” i området, hvor det er muligt selv at vælge rute og hvilke seværdigheder der skal udforskes. I vores app får du hurtigt et overblik over området og mulighederne. Hver gang man rammer en lokation med en “post”, så åbner der sig en lille fortælling på skærmen. Undervejs vil der også være mulighed for at teste sin viden af med spørgsmål knyttet til turen. En oplagt måde at udforske området på!

Hvis I ønsker en rød tråd til jeres ophold eller virksomheden generelt, bygger vi indholdet (eller dele deraf) op omkring dette sammen med jer. Indholdet kan, udover fun facts, omhandle en ny strategi eller jeres kerneværdier, således at disse opleves i en ny og sjov indpakning.

Aktive mødepauser

At bryde konteksten kan have enorm betydning for resten af mødedagen og simple, men effektfulde og energifyldte pit-stops kan nemt implementeres i enhver agenda. Vi kan hjælpe jer med at få koblet det faglige indhold på fysiske aktiviteter, så indholdet kan udtænkes, opleves og memoreres på en sjov og anderledes måde. Start dagen med en Quiz & Byt, hvor I både kommer tættere på hinanden på en sjov måde, samtidig med at dagens tema bliver slået an.

Skræddersyede aktiviteter

SUP

Vi har mange års erfaring i at planlægge og afvikle teambuilding aktiviteter og events for større og mindre grupper. Vi kan imødekomme de fleste ønsker I måtte have. For os er det afgørende at indholdet stemmer overens med jeres ønsker for udbyttet, uanset om temaet er relations opbygning, social fun, strategi, netværk eller andet.

Vi har selv base i Charlottenlund og kender området og mulighederne for teambuilding på Skovshoved Hotel rigtig godt.

Slide

HØR MERE OM MULIGHEDERNE

info@running26.dk