Slide TRAILFOX Brug naturen som legeplads SERIES 2023 Trailfox series

TRAILFOX SERIES - HVAD ER DET?

TRAILFOX SERIES er en serie af unikke trailoplevelser i naturens egen legeplads, og garantere dig smil på læben og sved på panden. Vores fornemmeste opgave er, sørge for den fedeste oplevelse når det kommer til trailløb – både før, under og efter løbet. For os, er trailløb nemlig ikke bare et løb – det er her hvor du kobler hovedet fra, finder den gode energi som naturen giver os, og får gode minder med familien, løbeklubben, kollegaerne eller bare de andre deltager. For trailløb er for alle – uanset niveau eller ambitioner.

Med distancer fra 2 km (vores børneløb) og helt op til 50 km er vi næsten sikre på, at der er noget for enhver smag. Og som om det ikke var nok, så sørger vi naturligvis også for at der er et lækkert finisher område, hvor vi er vilde med at mærke jeres “runners high” følelse, og se alle de store smil og highfives efter målstregen er krydset.

Vi er altid på jagt efter det næste gode spor der kan stille jeres sult efter nye udfordringer, og vi kan allerede nu løfte sløret for et 2023 spækket med lækre trails og højdemeter. Som noget nyt i 2023 har vi bl.a. fået Røsnæs Trail med i familien, som allerede er kendt for deres smukke istidsnatur, et dejligt blandet terræn. Vi glæder os meget til at byde vores fast TFS-løbere velkommen til dette løb.

Du kan altid følge med på vores Facebook og Instagram ( trailfoxseries) for at være opdateret med de sidste nye løb, events og tiltag. Eller endnu bedre – skriv dig op til vores nyhedsbrev, så er du sikret at du får de sidste nyheder leveret direkte i din indbakke.

Du kan læse mere om vores løb og tilmelde dig lige her 👇

www.trailfoxseries.dk 

Trailfox series

ANDRE EVENTS MED RUNNING26

Udover Trailfox serien, arrangerer vi også forskellige andre events. Vores erfaring gør, at vi kan skabe events fra A-Z, og kan tilbyde skræddersyede løsninger. Uanset om du kommer fra en virksomhed, der ønsker jeres eget event eller om du som privatperson ønsker sportslige udfordringer, så kan vi bidrage med oplevelsesrige løsninger.

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for dit eget sportslige event?

KONTAKT RUNNING26

Adresse

Jægersborg Allé 1E – 2920 Charlottenlund

Åbningstider

Man – fre kl. 9-16

Telefon

25768644

Email

kontakt@trailfoxseries.dk