Slide TRAILFOX SERIES Brug naturen som legeplads Trailfox series

TRAILFOX SERIES - HVAD ER DET?

TRAILFOX SERIES er en serie af unikke trailoplevelser i naturens egen legeplads. Vi byder på udfordrende trailløb og offroad triathlon, hvor det handler om at “go offroad” i sindet og på nogle af de smukkeste lokationer Danmark kan tilbyde.

I 2020 kan vi tilbyde tre unikke trailoplevelser ved Møns Klint, Moesgaard Strand og Tisvilde Hegn.

North Coast Ultra (Tisvilde) er et af Danmarks største trail- og ultraløb, som har eksisteret siden marts 2016. Løbet foregår i Tisvilde Hegn og byder på fantastisk og unik natur. Løbet tilbyder fire forskellige distancer, hvorfor der er udfordringer for enhver deltager.

East Coast Ultra er det nye flagskibsstævne i TRAIL FOX SERIES. Med en unik lokation på Moesgård Strand, byder vi op til en fantastisk trail- og tri weekend i Aarhus, hvor der er distancer for både løbere og triatleter!

Møns Klint byder på noget af Danmarks smukkeste og mest afsides natur. Derfor er det også helt naturligt, at TRAIL FOX SERIES sæsonen afsluttes netop her. Vi byder både løbere og triatleter velkommen til en fantastisk weekend til South Coast Ultra, hvor der kan vælges i mellem seks forskellige distancer. En perfekt afslutning på Trailfox Series.

Trailfox
Trailfox
Trailfox
TrailFox Series

ANDRE EVENTS MED RUNNING26

Udover Trailfox series, arrangerer vi I Running26 også forskellige andre events. Vores erfaring gør, at vi kan skabe events fra A-Z, og kan tilbyde skræddersyede løsninger. Uanset om du kommer fra en virksomhed, der ønsker jeres eget event eller om du som privatperson ønsker sportslige udfordringer, så kan vi bidrage med oplevelsesrige løsninger.

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for dit eget sportslige event, så tag kontakt til os og lad os indlede med et uforpligtende møde for at tale sammen om potentialerne for et unikt event.

KONTAKT RUNNING26

Adresse

Jægersborg Allé 1E – 2920 Charlottenlund

Åbningstider

Man – fre kl. 9-15

Telefon

2625 8032

Email

kontakt@trailfoxseries.dk