Slide TRAILFOX Brug naturen som legeplads SERIES 2022 Trailfox series

TRAILFOX SERIES - HVAD ER DET?

TRAILFOX SERIES er en serie af unikke trailoplevelser i naturens egen legeplads.

Vi byder på udfordrende trailløb og offroad triathlon, hvor det handler om at “go offroad” i sindet og på nogle af de smukkeste lokationer Danmark kan tilbyde.

I 2022 kan vi tilbyde 2 unikke trailoplevelser ved Møns Klint, og Tisvilde Hegn.

North Coast Ultra (Tisvilde) er et af Danmarks største trail- og ultraløb, som har eksisteret siden marts 2016. Løbet foregår i Tisvilde Hegn og byder på fantastisk og unik natur. Løbet tilbyder forskellige distancer, hvorfor der er udfordringer for enhver deltager.

Møns Klint byder på noget af Danmarks smukkeste og mest afsides natur. Derfor er det også helt naturligt, at TRAIL FOX SERIES sæsonen afsluttes netop her. Vi byder både løbere og triatleter velkommen til en fantastisk weekend til South Coast Ultra, hvor der kan vælges forskellige distancer. En perfekt afslutning på Trailfox Series.

Trailfox
Trailfox
Trailfox series

ANDRE EVENTS MED RUNNING26

Udover Trailfox serien, arrangerer vi også forskellige andre events. Vores erfaring gør, at vi kan skabe events fra A-Z, og kan tilbyde skræddersyede løsninger. Uanset om du kommer fra en virksomhed, der ønsker jeres eget event eller om du som privatperson ønsker sportslige udfordringer, så kan vi bidrage med oplevelsesrige løsninger.

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for dit eget sportslige event?

KONTAKT RUNNING26

Adresse

Jægersborg Allé 1E – 2920 Charlottenlund

Åbningstider

Man – fre kl. 9-16

Telefon

25768644

Email

kontakt@trailfoxseries.dk