Slide STORSLÅET NATUR SMUKKE RAMMER

LAD MAGIEN TA' OVER

Kun 25 KM fra København finder I Kokkedal Slot i naturskønne omgivelser der er garanteret at få jeres skuldre til at sænke sig. Allerede fra turen op igennem alléen emmer området af hygge og eksklusivitet, med græssende heste langs vejen og Kokkedal Golfklub som nabo.

På Kokkedal Slot er der rig mulighed for at udnytte den smukke natur, med skoven lige i baghaven, et stenkast fra stranden og en kort gåtur til Rungsted Havn.

Når du træder ind på Slottet, mærker du allerede historierne der ligger gemt i væggene, og med Slottes 7 mødelokaler der er navngivet efter de tidligere slotsejere, fornægtes fortiden ikke – selvom slottet med sine over 250 år på bagen aldrig har været smukkere end nu.

Kokkedal Slot kan byde velkommen op til 112 deltagere, og har 59 eksklusive værelser til rådighed, og det er også muligt at leje hele slottet. Denne lokation er til dig der ikke vil gå på kompromis med natur eller faciliteter, og der er rig mulighed for både at lave Team Building og hele Company Days på og omkring Kokkedal Slot.

SÆT KROPPEN I BEVÆGELSE – SÅ FØLGER HJERNEN TROP

Vi bruger vi teambuilding og fysisk aktivitet til at knytte stærkere relationer mellem mennesker, samt bringe ekstra energi og overskud ind i hverdagen på en uformel måde. Selvom vi hedder Running26, så rækker vores aktiviteter længere end en tur i løbeskoene. Vi vil gerne “bevæge” vores kunder – uanset om der skal sved på panden eller der skal afvikles et mentalt mødebreak. Kokkedal Slot er en af vores foretrukne lokationer, der med sin storhed og alsidighed kan være vært for arrangementer hele året rundt, store som små. Alle arrangementer er customized til netop jeres virksomhed, for at få den mest autentiske oplevelse.

Vores aktiviteter planlægges med afsæt i en indledende dialog og forventningsafstemning. Vi stræber efter at levere det ekstra personlige touch, der gør udbyttet og oplevelsen mindeværdig.

Slide - eller starter med en dialog på mail eller telefon. Vi viser gerne mulighederne på stedet

Gå på opdagelse med vores digitale GPS race...

Tag med på et “digital race” i det smukke område der både byder på skov, vand og golfbaner. Med vores app får du hurtigt et overblik over området og mulighederne, og det kan hurtigt blive til en sjov leg blandt deltagerne at samle flest point blandt posterne. Hver gang man rammer en lokation med en “post”, åbner der sig en lille fortælling, en opgave eller et spørgsmål på skærmen. En oplagt måde at udforske området på, samtidig med man få frisk luft og et smil på læben.

Hvis I ønsker en rød tråd til jeres ophold eller virksomheden generelt, bygger vi indholdet (eller dele deraf) op omkring dette sammen med jer. Indholdet kan, udover fun facts, omhandle en ny strategi eller jeres kerneværdier, således at disse opleves i en ny og sjov indpakning.

Slide

HØR MERE OM MULIGHEDERNE

Vi har mange års erfaring i at planlægge og afvikle teambuilding aktiviteter og events for større og mindre grupper. Vi kan imødekomme de fleste ønsker I måtte have. For os er det afgørende at indholdet stemmer overens med jeres ønsker for udbyttet, uanset om temaet er relations opbygning, social fun, strategi, netværk eller andet.