Slide STORSLÅET NATUR SMUKKE RAMMER

LAD MAGIEN TA' OVER

Kun 25 km fra København finder I Kokkedal Slot i naturskønne omgivelser, der med garanti får jeres skuldre til at sænke sig. Allerede på turen op igennem alléen, emmer området af hygge og eksklusivitet, med græssende heste langs vejen og Kokkedal Golfklub som nabo. På Kokkedal Slot er der rig mulighed for at udnytte den smukke natur, med skoven lige i baghaven, et stenkast fra stranden og en kort gåtur til Rungsted Havn.

Når du træder ind på Slottet, mærker du historierne der ligger gemt i væggene. Slottets syv mødelokaler er navngivet efter de tidligere slotsejere, og selvom slottet har over 250 år på bagen, har det aldrig har været smukkere end nu. Kokkedal Slot kan byde velkommen op til 112 deltagere, og har 59 eksklusive værelser til rådighed. Det er også muligt at leje hele slottet. Denne lokation er til jer, der ikke vil gå på kompromis med natur eller faciliteter. Her er der rig mulighed for både at lave teambuilding, workshops og Company Days på og omkring Kokkedal Slot.

SÆT KROPPEN I BEVÆGELSE – SÅ FØLGER HJERNEN TROP

Vi bruger vi teambuilding og fysisk aktivitet til at knytte stærkere relationer mellem mennesker, samt til at bringe ekstra energi og overskud ind i hverdagen på en uformel måde. Selvom vi hedder Running26, så rækker vores aktiviteter længere end en tur i løbeskoene. Vi vil gerne “bevæge” vores kunder – uanset om der skal sved på panden eller der skal afvikles et mentalt møde break. Kokkedal Slot er en af vores foretrukne lokationer, der med sin storhed og alsidighed kan være vært for arrangementer hele året rundt, store som små. Alle arrangementer er customized til netop jeres virksomhed, for at få den mest autentiske oplevelse.

Vores aktiviteter planlægges med afsæt i en indledende dialog og forventningsafstemning. Vi stræber efter at levere det ekstra personlige touch, der gør udbyttet og oplevelsen mindeværdig.

Slide

Den digitale oplevelsesvandring...

Bliv udfordret på kreativitet og samarbejde med vores sjove digitale oplevelsesvandring. Konkurrer med og mod kollegaerne om at få flest point for løste opgaver, og kom igennem flest poster på angivet tid. Opgaverne kan indholde alt fra (fun) facts, udfordringer der skal løses på tid eller flest point for den kreative løsning.

Med vores GPS baseret app, udvikler og tilpasser vi oplevelsen kun til jer, og det er derfor en oplagt mulighed for at få flettet læring ind om en ny strategi, jeres kerneværdier eller noget helt andet. Vi garanterer jer for, at hele oplevelsen bliver pakket ind på en legende og sjov måde, som giver frisk luft og smil på læben.

Slide

HØR MERE OM MULIGHEDERNE

Vi har mange års erfaring i at planlægge og afvikle teambuilding aktiviteter og events for større og mindre grupper. Vi kan imødekomme de fleste ønsker I måtte have. For os er det afgørende at indholdet stemmer overens med jeres ønsker for udbyttet, uanset om temaet er relations opbygning, social fun, strategi, netværk eller andet.